| theforceofgood a întrebat:

Prietena mea este rusoaica şi avem de gând să ne căsătorim, şi nu voi renunță nici gând la această hotărâre, sunt prea îndrăgostit de ea, țin prea mult la ea, este foarte frumoasă (cel puțin pentru gusturile mele). Ea este născută şi crescută în România.
Unii mi-au reprosat că de ce nu mă căsătoresc şi eu ca toată lumea cu o româncă, că au auzit ei că rusoaicele nu ştiu cum sunt...Dar ea ca persoană are un super-caracter, este o persoană minunată.
Oare daca ma voi casatori cu ea voi mai putea fi considerat patriot? Oare voi fi catalogat drept trădător față de țară?

11 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Ce conteaza cum te considera altii? Te casatoresti cu persoana pe care o iubesti si care e potrivita pentru tine. Toti oamenii suntem egali, nu conteaza nationalitatea

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ești pe bune cu întrebarea asta sau doar trolezi

| Andreeush a răspuns:

Ai zis că este născută și crescută în România, ce vină are ea că are naționalitate rusă?
Tu dacă o să continui să trăiești ascultând de ce spune lumea nu o să fii fericit.
Ce e mai important pentru tine? Iubirea sau ce spune lumea?
Lumea din ziua de azi e invidioasă. Știi cate cupluri de români sunt plecați în afară și au copii care se nasc în țări străine?
Dacă pentru tine e mai important de ce spune lumea atunci e nasol.

| Mclaren12 a răspuns:

Fii serios, sunt romance care s-au casatorit cu africani. De alea ce mai zici? Important este ca ea este de aceeasi rasa ca si tine. Constiinta rasiala este mai importanta decat cea nationala. Si in Anglia sunt romani/romance care se casatoresc cu englezi/englezoaice. Le zice cineva ceva? N-am auzit. Atat timp cat e la fel ca tine, nu conteaza ca-i romanca, rusoaica, italianca si asa mai departe. Ba din contra, daca ti-ai gasit o rusoaica frumoasa ca si aspect si caracter, bravo tie. N-ai de ce sa fii criticat pentru asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu nu stii diferenta intre un tradator de tara, si un om care s-a casatorit cu o rusoaica, inseamna ca inca nici nu esti la varsta legala sa faci asta laughing mai cresti ca sa ti se coaca creieru un pic.

| venividivici2017 a răspuns:

Atat timp cat va intelegeti, sunteți pe aceeasi lungime de unda, nu are nici o importanta. In plus fiind crescuta in Romania, cunoaste si limba romana si astfel limba nu o sa fie o piedica. Eu, de preferat, nu imi doresc pe cineva din alta tara, sa ne chinuim sa vorbim si sa ne intelegem, alta cultura. Am fost si stiu cum este. Dar ea este crescuta in Romania, este cu totul altceva.

| GeorgianaDiaconu a răspuns:

Asta e o prostie.
Nu esti singurul care a facut asta.
Femeile plecate in afara cu barbati Italieni, Americani, cum se numesc? Si au parasit tara si s-au casatorit cu ei in tata lor.
Fi fericit, casatoreste te cu cine doresti dar gandeste te bine daca ea e aleasa, nu ce va spune lumea. La cate minusuri are tara asta, sa te casatoresti cu o fata "straina" e "frectie la picior de lemn". Fiti fericiti

| CaliforniaLA a răspuns:

NU! Casatoreste-te cu ea, dragostea nu are nici varsta, nici inaltime, nici cetățenie, dacă va iubiti casatoriti-va si fiti fericiti, sunt atatia oameni in ziua de azi care se căsătoresc cu persoane din alte țări, nu mai suntem pe vremea bunicilor, e 2019. Trebuie să schimbăm mentalitățile și să fim o țară liberă. Dacă iubesti o persoană din alta tara nu are de-a face cu patriotismul. Cu atât mai mult ca a fost si născută si crescută în România. Casa de piatra! Sa stii ca nu o sa trăiești în viața cu parerile lumii

| WID a răspuns:

Fa ceea ce simti. Biblia mananca ****. De aici tragi concluziile.

| zharmas a răspuns:

Nu inteleg de ce inca iti pasa de tara asta? Fa ce iti place nu te lua dupa gura altora, patriot. nu stiu daca mai e cineva patriot in tara asta.

| FPKRamon a răspuns:

laughing nu are nici-o treaba, casatoreste-te cu fata si iubeste-o pana nu mai poti.
esti tradator de tara cand ii faci rau, nu cand tii la eawinking
cam ca politicienii.