Conform regulamentului scolar, este pasibil de nota scazuta la purtare si de informarea parintilor, deoarece motivule ste unul grav si ilegal.
Te sfatuiesc sa spui parintilor, inainte sa fie chemati la scoala si pusi in fata faptului implinit.
Observ ca la școală vă tine ti de prostii in loc sa invațati, ai niste dusmani pe acolo, nu stiu ce sa zic, ar trebui sa te muti la alta scoală mai ales ca domnul diriginte este dezamagit e tine care te considea un bun exemplu mai ales ca esti premiant, ce clasa esti? Acum la ora dirigintelui cu greu vei lua note bune.
Sunt in clasa a 8-a, intr o lună merg la liceu, n-are rost să mă mai mut. Abia aștept să scap de toți colegii ăștia.
Asa e uneori, cei nevinovati sunt luati in vizor. Noi nu te putem ajuta, doar sa insisti cu ceea ce zici tu. Vorbeste cu parintii, ascuzand asta ar parea cam suspect cand vei afla.
Frate este doar barbut, un joc inocent. daca jucai la aparate sau bagai la pariuri mai zici dar asta e nimic.Te speri prea rau, explica-le ca e doar un joc de plictiseala si atat, nu o sa se mai repete.Si daca e sa fi "pedepsit" iti sugerez sa ii spui si pe restul, dar asta de fata cu ei gen in clasa cu dirigintele tau, te ridici si spui "domnu' dar nu ar fi corect sa recunoasca toti care se joaca?" si te uiti la cei vinovati si le spui "va e frica sa recunoasteti?"Nu numai ca o sa arati ca ai atitudine de sef, dar arati ca esti si matur, plus faci dreptate, si o sa dai bine si la fete . Oricum nu e nimic grav nu se scade media pe asa ceva, ii explici frumos la diriginte/parinti ca e un joc de pliciseala, nu o sa se mai repete si iti ceri scuze.Bafta!
M-ai mai inveselit cu raspunsul tău Pari sa faci totul foarte ușor, o să vorbesc maine cu dirigu' spunandu-i că am jucat si noi odată domnu pe castane sau palme ușor, nu am jucat pe bani, cerându-mi scuze, totodată.