| drakazor33 a întrebat:

Salut prieteni!

Ce trebuie sa fac ca sa ma transfer de la un liceu la altul?
Sunt clasa a 9-a.
Vreau sa ma transfer deoarece la celalalt liceu am toti prietenii mei, aici nu am nici un prieten si nu imi place liceul din mai multe motive, e prea departe de casa, nu am prieteni acolo, si nu am cu cine sa ma imprietenesc pentru ca sunt numai tigani in clasa mea, idioata de diriginta nu ne-a bagat nici o fata in clasa, suntem o clasa de baieti, numai prosti , nu aud nimic la ore din cauza ca vorbesc in spatele meu si profesorii nu ii fac nimic.
Deci ce trebuie sa fac?
Vreau sa precizez ca nu am terminat semestrul I pentru ca nu am mai vrut sa ma duc, oricum nu invatam nimic, asa ca nu m-am mai dus in momentul de fata imi e dor de colegii mei cu care am fost si in clasele 5-8 asa ca as vrea sa ma transfer.
Ce trebuie sa fac?

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vorbeste cu parintii si spune-le ca ai nevoie de conditii ca sa treci liceul asa sa te duca la altul sau le zici ca nu o sa ai nici 10 clase daca ramai unde esti.

| Roxin_Alex_1989 a răspuns:

Vorbeste cu parintii si zile sa ii zica la director ca trebuie sa te transferi

| kijary a răspuns:

Cel mai bine vorbesti prima data cu parinti tai dupa aia trebuie sa mergi la secretariat acolo la tine la liceu sa intrebi ceti trebuie pentru a te transfere dupa aia pui o cerere si gata, MULTA BAFTA!