| teodoraaaa109 a întrebat:

Salut! Profesoara mea de matematica ma ameninta ca ma lasa cu media neincheiata, desi urmeaza sa am toate notele necesare. La inceputul anului scolar a dat un test initial la care nu am fost, dar pe care l-am dat saptamana urmatoare si la care nici in ziua de astazi nu stiu ce am facut, doar ca "am luat o nota extraordinar de mica" (probabil ca le-a pierdut). Acum este finalul anului, saptamana viitoare fiind ultima, iar dansa doreste sa dea un test pentru cei ca mine carora le lipseste acea nota. M-am chinuit foarte mult sa imi repar mediile ca sa iau bursa si nu imi permit sa iau o nota proasta la acest test, asa ca nu vreau sa merg la acest test, mai ales ca saptamana trecuta am dat deja unul, cu care imi fac numarul de note. Are voie sa nu vrea sa imi treaca nota din test ca sa ma lase cu media neincheiata? Am voie sa refuz sa dau testul, fara sa iau 1?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt scarbosi astia de mate ii stiu eu cum fac

4 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca ai numarul de note necesar nu te poate lasa cu media neincheiata, este obligata sa-ti incheie media anuala.
Daca te prezinti la ora si refuzi testul poate sa-ti dea nota 1.
Daca nu te prezinti nu te poate nota, doar sa-ti puna o absenta nemotivata.

| LisaJulie a răspuns:

Poți sa lipsești și nu, nu are voie sa facă asta, trebuie sa îți treacă nota dacă ai dat testul!

| Nonameagain a răspuns:

Daca te-ai chinuit sa repari mediile, inseamna ca ai invatat. Atunci, de ce te temi de test? Sau ai luat notele mari pe spaga?

| teodoraaaa109 explică (pentru Nonameagain):

Haha nu le am luat pe spaga, doar ca nu mai am nici motivatie si nici timp ca sa mai invat pentru alt test, si chiar daca as avea imi este foarte frica sa nu mi stric media