Realitatea cruda este ca ruleta este jocul preferat al satanei.
aduna toate numerele de pe ea si o sa iti dea 666.
Diavolul viclean te ajuta la inceput, iti da cat crede, dupa care iti ia si ultimi bani de paine.
Ideea e ca nu asta isi doreste satana.
El vrea sa te ruineze si sa te aduca la sinucidere.
Lasa prostiile, ocupa-ti timpul cu munca si seara stai in pat cu biblia si citeste.
Roaga-te inainte si cheama-l si pe Arhanghelul Mihail cu armata de ingeri sa stea in jurul tau cand citesti, si mereu cand ai nevoie.
In cateva luni o sa iti revi, nu esti singurul care a cazut prada Satanei si Dumnezeu se lupta pentru a iti salva sufletul alaturi de ingerul tau pazitor.
Crede-ma chiar daca nu vezi, chiar exista demoni, dar nu trebuie sa te sperie lucrul asta, pentru ca ai ingerul tau pazitor langa tine, si la nevoie te ajuta fara sa te critice.
Doamne Iisuse Hristoase, ai grija de noi. Suntem rataciti in cale, mergem catre iad si tu Doamne Dumnezeule, ne arati calea catre lumina in fiecare clipa, ne deschizi ochii si ai grija de noi sa pasim pe unde ne-ai asternut drumul catre casa. In viata asta Doamne, suntem prada demonilor si Satanei, ne gandim mai mult la lacomie si distrugere, in loc sa ne mantuim sufletele si sa te urmam. Pasim in intuneric fara sa simtim lumina, mergem pe drumul iadului si tu Doamne ne pui iar pe drumul cu lumina catre Rai si fara de greseli. Ai Doamne grija de noi, caci painea care ne-o oferi o rupem in bucati si o aruncam in spate, de gustul simplu ce-l vedem. E atat de simplu sa ajungem in iad si tu Iisuse Hristoase pe toti ne indrepti catre Rai.
Facem pacate nenunmarate si tot ne ierti. Ne intoarcem spatele catre aproapele nostru si tot ne primesti in Rai. Doamne Iisuse Hristoase, te tinem in intuneric inchis, flamand, batjocorit si singur, si tu Doamne ai puterea de a ne ierta. Ai doamne mila de noi in clipa mortii, iarta-ne Doamne pacatele si nu ne arunca in focul vesnic. Trimite-ne Doamne semne divine, arata-ne Doamne ingerii pazitori sa nu ne indepartam de tine. Ai grija Doamne de robul tau, ofera-i hrana, vesmintele, si adapostul de care are nevoie. Ajuta-l Doamne sa isi intemeieze familie si sa primeasca binecuvantarea ta.
Phantom, la inceput toti stiu cand sa se opreasca...mai tarziu insa sansele sunt foarte mici sa mai poti opri din asa ceva.
CaleaCeaDreapta, da...bine spus "obsesie".
Inainte sa ma apuc de acest hobbie foarte costisitor nu aveam probleme, acestea au venit dupa primul contact cu nenorocitele alea...sti cum se spune: fiecare cu "nebunia" lui dar dupa mine acest hobbie cu cazinourile ar fi pe locul 2 dupa dependentii de droguri (lasandu-i la o parte pe cei care fumeaza iarba).Am fumat iarba si chiar nu mi s-a parut nimic interesant, o stare ciudata si atat...
Deni1333 iti multumesc pentru. compasiune, deciziile luate in trecut m-au afectat si ma vor afecta in continuare daca nu voi reusi sa zic GATA!
Sunt 100% sigur ca sunt alte persoane in situatii mult mai grave, nu spun sa nu mergeti in cazinouri pentru ca nu am nici o putere...am dat exemplu situatia mea care in momentul de fata nu este deloc roz, daca acum 3 ani as fi putut citi pe undeva experiente asemanatoare probabil ca fugeam ca de dracu cand auzeam de cazinouri.