anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Revin cu intrebarea.
Imi place matematica si romana. Deci chiar daca sunt opuse chiar imi plac. Nu prea imi place sa citesc(acum citesc prima mea carte, pentru ca e misto si atragatoare, si e faina) Imi place cam tot, in afara de Franceza (pe care stiu ca nu am cum sa o evit) si fizica la fel, dar sper sa le vad(prin a le vedea adica sa nu le invat mecanic, ci sa inteleg in practica). Am vrut sa ma fac politist. a fosta asa 1 saptaman, 2 si acum mi-a pierit cheful. In momentul de fata nu stiu ce meserie sa urmez. Vreau sa urmez un liceu teoretic, dar nu stiu ce job sa urmez dupa. Ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi? Sunt un baiat de 9-10.

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Lasă jobul deocamdată, focalizează-te pe primul scop: liceul la care vrei să ajungi. Jobul mai așteaptă

| XxKAMELIAxX a răspuns:

Profesor de matematica ti-as recomanda. Daca iti place biologia, doctor.(si chimia).
Din facultatea pe care o faci rezulta ce vei lucra in viitor.Bine,in unele cazuri nu e fix asa.Eu zic ca ceea ce vroiai sa fii de mic de ghideaza in cursul vietii, sau ce ai ales de pe platou cand erai bebe.winking Tata lucreaza in Israel si castiga vreo 1000 de lei pe zi(deci un salariu in Romania PE LUNA e 1000-2000 lei).El lucreaza ca structurist avioane.Eu cred ca are legatura cu matematica. Faci un curs de 6 luni, ai diploma si poti urma acest job.Dar totul depinde ce ce ti-ar placea sa faci in viata.De exemplu daca tie ti-ar placea copii, ti-ar placea sa predai la o clasa de copii..meseria de profesor este ideala.
NOROC IN VIATA!winking

| corolav a răspuns:

Îți „place" sau îți „ plac"?
Ce înseamnă de 9 - 10?