Depinde man, depinde de director, eu am dat cu spary in clasa si mi-a scazut doar un punct, acuam depinde motivul pentru care i-a tras una, l-a injurat ceva?
Acel coleg o sa fie dus in fata consiliului profesoral, si profesorii vor stabili de comun acord daca si cat ii scade nota.
Pai colegul meu invata bine si nu a facut deloc prostii pe semestrul asta, adica nu i-a zis nimeni nimic...Are 10 pe semestrul 1...
Tu crezi ca exista o lista cu punctele scazute la purtare? Pentru chestii de genul ar trebui exmatriculat. Ala de a venit cu capul de un colt putea sa moara si atunci nu prea il mai interesau punctele la purtare la inchisoare.
Putea sa moara zici? Serios? A venit in partea stanga a capului departe de tampla ma...A zis profa de bio ca e doar o taietura si se coase si gata...
Acum depinde și ce a făcut și celălalt, dacă ăsta care a dat se zice că are numai 10 pe linie și e un copil potolit, celălalt a trebuit să facă ceva să-l enerveze pe ăsta să-i dea una în gură. Acum depinde de consiliul profesoral.
Da serios putea sa moara. A avut doar noroc ca s-a lovit departe de tampla. Nu cred ca a calculat ala ca daca ii da un pumn la unghiul de sigur va cadea cu capul in unghiul de. Repet doar noroc a avut ca a fost doar o taietura. Sau intampla multe, foarte multe accidente din astea stupide.
Daca mai are abaterii o sa aiba 6 sau 7 la purtare ce inseamna ca ramane repetent daca e la primul maxim 8