Nu inteleg ce cauta facultati de la politehnica daca nu te intereseaza ingineria. Facultate de info si aia e.
Ce trebuie sa ai tu in vedere este ca in facultate nu inveti nimic altceva decat teoria programarii. Ce faci cu ea mai departe, ce ramura a programarii alegi (si ai de unde alege!), asta o sa afli si o sa decizi pe parcurs. 80% din cunoastere o sa iti parvina din studiu individual. Ca sa ti-o spun altfel, facultatea nu te invata decat cum sa inveti. Si asta o fac toate. Daca timpul tau liber conteaza, alege Universitatea, Politehnica este grea!
Am inteles! Tu nu vrei inginerie, dar de la politehnica primesti titlul de inginer, omule! Te-ai documentat bine ! Bravo ! Oricum, din ce vad esti interesat de partea de software, asa ca, iti recomand facultatea de informatica! Bafta!
(la matematica la universitate urmand in anul 2 matematica-informatica) sau (informatica pura tot la universitate)
nu recomand politehnica pentru tine
Bine am zis initial ca nu mi-ar placea ideea sa programez roboti si alte chestii, dar parca din ce m-am mai documentat. suna interesant. Pana la urma care e diferenta dintre inginer si IT-ist?