Daca le "rupi", iti faci rau si tie, poate si mai tare.
E suficient sa anunti pe cei cu organizarea ca va ameninta, sa aiba grija.
Daca se dau la voi, scandalagii vor fi "asteptati" cum trebuie, poate si de potera.
Mersi, dar nu o sa anunt, ca se iau masuri, dar educatia conteaza. daca ei nu o au, niste masuri care se tot iau de 4 ani incoace..nu o sa-i influenteze nici acum..cum spuneam nu e prima oara, plus nu risc ca dupa sa spuna de relatie si mai stiu eu ce minciuni scot ei si incep sa planga cand sunt vinovati si trasi la raspundere..am vorbit cu prietena mea.o sa incercam sa-i ignoram, daca o sa continue o sa fac o mare exceptie si o sa ii rog frumos si o sa vorbesc diplomat cu ei, o sa folosesc cuvinte pompoase sa nu inteleaga nimic sa se uite chioris, daca nu rezolv nimic e o varianta si dupa ore mersi, o sa-ti dau funda ca raspunsul tau trebuie luat in considerare intr-o astfel de situatie, si la mine e cazul, dar la mine nu se poate.
Ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le spui sa te lase in pace..si o mai bagi si pe aia cu ''poate o sa fim prieteni'' dar nu o sa fii prieten cu ei, le-o zici doar asa..pentru liniste
Aia sunt invidiosi. oricum nu ma asculta.n-am decat sa recurg la metoda: "rupe-i tati".