anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Scuzati scrisul mă grabesc.E urgent.Pe 14 iunie m-am inscris la Liceul Sportiv. Apoi am fost admis.Nu am știut că după trebuie să aduc și foaia matricolă și adeverința cu media de admitere la liceu.Eu nu sunt acasă sunt la munte și maine e ultima zi când pot să le aduc. Mi-am trimis o rudă să le ducă. Daca secretara care trebuie să i le dea nu e la școala ca e vară na, ce fac? Ce se întâmplă dacă nu le aduc la liceu? Eu sunt deja ADMIS da na nu știu sunt puțin speriat.

6 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

Poti suna la secretariat. Din cate stiu, documentele se pot trimite si in format digital, urmand sa le duci fizic cand incepe anul scolar. Nu stiu cum e la voi la scoala, insa mai bine suni la secretariat, explici situatia si vezi ce poti face.

| GigelFentosu a răspuns (pentru isemilia):

Și dacă să zic nu pot să le aduc in niciun fel Ce se întâmplă?

| isemilia a răspuns (pentru GigelFentosu):

Adica tu nu ai documentele alea deloc? Daca ai sunat la secretariat si ti s-a spus sa le aduci fizic maine atunci fie rogi ruda aceea, fie pe altcineva. Presupunand insa ca nu le aduci sub nicio forma si nu le trimiti nici in format digital, se va considera ca ai renuntat la acel loc, asadar nu mai poti merge la acel liceu. De ce nu suni la secretariat? Iti ia mai putin de 5 minute.

Nu nu le am dar va merge la secretariat ruda mea și le va lua mai apoi le va duce.Dar explica-mi cum poate face să le trimită digital că ar fi mai ușor?

| isemilia a răspuns (pentru GigelFentosu):

Din cate am inteles eu, in principiu depunerea dosarelor se face digital in acest an. Documentele se duc in toamna. Daca vrei insa sa le depui fizic, suni la secretariat si iti faci o programare. Ele ar trebui scanate si trimise scolii. Eu asta am inteles, insa nu garantez ca si la tine e la fel, de asta spuneam ca cel mai bine suni la secretariatul liceului si intrebi astfel de detalii.

Aa și încă ceva am nevoie de diploma de 8 clase? Că nu am cum să semnez diploma oricum...