| PaulcereAjutor a întrebat:

Se merita sa fac facultatea de economie si administrarea afacerilor, sau de telecomunicatii, si facultatea de litere? Cat de repede voi gasi job, ce devin si ce salarii, cat de bine se cauta? La facultatea de economie domeniul de management merita sa il fac? Funda repede!

4 răspunsuri:
| Anon31241212 a răspuns:

Nu merita management deloc. E o specializare de umplutura fara perspectiva. Da la economie la informatica economica, finante banci sau contabilitate. Se cauta. Se castiga bine. Si cea de telecomunicatii e buna.
La litere ai de citit zeci de carti. De facut comentarii pe ele, de tradus o gramada de articole. Daca iti place sa citesti asa mult ai putea sa dai la litere dar mai mult de un profesor sau translator nu poti ajunge. Iti recomand ase. Ai deschidere peste tot. Poti lucra oriunde.

| Ududec_Constantin_1998 a răspuns:

Economie si administrarea afacerilor e o facultate de viitor! Telecomunicatii e o specializare din cadrul politehnicii ( toti studentii ce termina un astfel de profil primesc titlul de inginer si isi gasesc foarte usor un loc de munca, + bine platit happy!)
Iar facultatea de litere mi se pare un rahat happy! Bafta!

| Elena_Valentina_1995 a răspuns:

Nu faci nimic cu management-ul, nu o sa te puna nimeni sa-i conduci propria afacere...so...ti-as recomanda informatica economica care este de viitor, deoarece tehnologia tot avanseaza

| A11Erica11 a răspuns:

Eu am facut finante-banci si lucrez in momentul asta in banca. Dar sa știi ca daca nu faci un voluntariat sau nu te bagi in proiecte pe timpul facultatii nu o sa reusesti sa te angajezi foarte repede. Eu de ex am făcut voluntariat in vreo 3 proiecte si am făcut si internship.uri de cate 6 luni...trebuie sa cauti sa faci experienta inca din facultate, indiferent unde alegi sa dai. Bafta!