Adevarul(oricare ar fi el acela). Acum depinde daca ai parinti care nu face mare caz de note sau din aia mai comunisti
1. Cum le spui părinţilor? Păi, te duci la cel care e mai indulgent, şi, când e întrt-un moment mai OK, îi spui de notă. Cu curaj! Mai bine să afle de la tine. Aaşa e. O să se supere puţin, că sunt notele mici, dar s-ar supăra şi mai mult dacă ai ascunde asta. Mai mult decât o zi, maxim o săptămână fără PC nu poate să îţi dea pedeapsă.
Cât despre medii:
Română: 8
Mate : (5-ul ăla a fost în teză, nu?) 7
Baftă!
Pur si simplu le spui adevarul. oricum s-ar putea sa afle si o sa ai belea si pentru ca ai mintit.ce poate sa iti faca la urma urmei? doar nu te vor bate. spune-le ca pur si simplu nu mai sti mate cum stiai inainte
HMM! trebuia sa invetzi! Dar, eu daca iau nite rele le spun parintzilor ca profesoara nu explica unele teme destul de bine si treceam repede la alte teme! Sau ca la teza erau exercitii care nu erau in carte!
Pai, eu cred ca ar trebui sa la spui adevarul. crede-ma am trecut si eu recent printr-o situatie de genul acesta (aveam un 6 in teza, un7 si doi de 10 la mate) deci situatia ta este inca una buna si crede-ma, daca minti va fi mai rau pentru ca vor afla odata si odata si te vor pedepsi, deci mai bine fii sincer si ce se va intampla se va intampla asta este, dar macar nu vei mai avea asta pe constiinta.