Buna.Eu am fost acolo dar nu am auzit absolut nimic legat de facultatea de care vb tu.Nici nu stiam sa aiba asa ceva o academie militara.Anul trecut cand am dat eu admiterea erau niste specializari pentru care opta fiecare:administratie publica, managementul organizatiei si management economico-financiar.Atat.Pentru astea admitere se da la probe sportive(alergare de rezistenta 2 km, si un traseu care cuprinde 10 flotari, 2 sarituri de pe loc care sa fie de 4 m cumulat, aruncarea a 4 mingi diferite pe o distanta de 20 m, etc pe site gasesti mai multe), apoi testul psihologic(de fapt asta e primul), apoi probe scrise.Pt adm publica se dadea romana, engleza psihologie, pentru restul engleza, psihologie si mate(M1). Se fac 3 ani, dupa care iesi ofiter cu un anumit grad(sublocotenent). Ai un loc asiguirat in armata. Din experienta iti sp ca e foarte dificil atat pentru baieti cat si pentru fete.Eu m-am retras cam dupa o saptamana.Ar fi bine sa te mai interesezi si te taberele de instructie de acolo. Aaa si daca nu te-ai apucat serios de invatat la materiile pentru admitere, nu prea ai sanse.Iti sp sincer. Dar intra mai bine pe site-ul lor si afli de acolo ce vrei.Sau du-te la centrul de recrutare din judetul tau. Ei le stiu pe toate. App, stii ca trebuie sa-ti fasi si fisa medicala, care daca nu ma insel se depune pana la sf lunii mai.Ar trebui sa te grabesti.Multa bafta!
anonim_4396 întreabă: