Eu personal recomand Timisoara pentru ca e un oras frumos plus ca e aproape de Arad, chirile nu sunt nici ieftine dar nici extrem de scumpe, depinde si unde vrei sa stai, zona, daca stai langa mall da poti ajunge la 350 de euro 3 camere, vezi pe publi24 o chirie ieftin sunt si camine unde poti sta
Recomand Cluj din punct de vedere al facultatilor. Ambele sunt niste orase frumoase.
Nu stiu cum e in Timisoara. Dar Clujul e exagerat de scump. Incepand cu chiriile.
Dar daca esti din Arad (daca acolo iti este familia), iti sugerez sa ramai in Timisoara. Va fi mai usor cu pachetele, ajutorul lor, etc.
Dupa cate stiu chiria e cam mare in cluj in Timisoara am fost e foarte frumos
Iti recomand Cluj, chiar daca chiriile sunt scumpe. Poti gasi chirii de la 80 de euro pana 200, 300 de euro, si mai ales daca gasesti sa stai cu cineva e si mai ok, ca platiti amandoi chiria jumi-juma.
Pentru invatamant, Clujul e cu mult peste Timisoara, sunt camine studentesti, nu trebuie chirie.
Daca iti doresti sa vi in Cluj si mai ales daca vrei sa stai in apartament singur gen sa nu stai la rude si sa platesti chirie,vreau sa te anunt ca e destul de scump deoarece Clujul e orasul unde sunt foarte multi studenti,iar cei care isi scot apartamentele la chirie fac bani . In Timisoara e de asemenea chiar frumos,am un prieten la Facultatea de Drept,care spune e ca orasul e ok. Intr-adevar,nu se compara cu Cj doarece Cj e mult mai ok. Concluzionand,daca vrei sa stai in chirie, trebuie sa te gandesti ca e scumpa si se gaseste destul de greu. Si mai ales, daca vrei undeva in Centru ca sa zic asa sau intr-o zona aproape de facultate va trebui sa imparti chiria cu cineva. Ar fi super ok daca ai avea rude gen si ai sta la ele. In rest e o varianta buna, sunt studenti si elevi foarte destepti pe la Cluj. Despre Tm nu iti pot da multe detalii pentru ca nu le stiu, dar Clujul merita din mai multe puncte de vedere. Bafta oricum si sper sa fie bine.