| Silvershadow a întrebat:

Stie cineva cum sa imi trezesc therianul? Adica sa imi explice? Nu vreau linkuri, va rog! Si daca s-ar putea sa imi raspunda cineva care e therian...

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Lulupana1234 a răspuns:

Nu trebuie să trezești nimic,trebuie doar sa îți dorești foarte mult sa fi un therian,poți începe prin a îți găsi animalul preferat,intreaba-ti sufletul ce animal te reprezintă mai mult (lup,pisică, câine, pasăre, pești, etc) sau poate ai vrea o specie de pisică, câine sau orice animal care te atrage.
Therienii sunt niste oameni în primul rând care au o conexiune mai bună cu natura dorinduș sa fie ca animalul preferat.își confecționează o mască care sa reprezinte animalul pe care l-au ales si poate și o coadă pufoasă că sa fie parte din costum, sa semene mai mult cu animalul respectiv.Este pur și simplu dorința de a fi că acel animal pe care îl preferi și repet poți alege orice fie că este o specie sau un animal propriu zis.
Apoi tine de alegerea ta daca vrei să îți alegi un nume nou care sa se potrivească cu noul/noua tu,îți dau o sugestie,chiar numele tau de utilizator poate fi un nume potrivit
Silvershadou.
Apoi trebuie să înveți să te comporți că acel animal adică sa mergi in patru labe,sa sari,sa galopezi orice vrei tu sa faci dar exista o "tehnică" pentru a sări corect,poți încerca să urmărești câteva tutoriale scurte de bază,eu am căutat pe tik tok "therians jump" și am găsit ce îmi trebuia,sau poate pe YouTube,acolo daca cauți vei vedea că trebuie să ți palmele într-o poziție constanta(pui palmele lipite de podea apoi îți îndoi degetele că și cum ai vrea sa le faci pumni dar nu de tot cat sa îți fie confortabil sa stai așa sa mergi in patru labe.Dar nu îți trebuie o costumație specială, și încă ceva, majoritatea therienilor au avut traume sau poate probleme de sanatate și asta a fost ca o eliberare pentru ei, așa știu. Sper că te-am ajutat, întrebarea ta a fost acum 8 ani, daca ai vrea sa îmi spui cum merge treaba, ai reușit să fi un therian sau ai renunțat?

| Silvershadow explică:

Ba exista...si stiu ce este.am o prietena therian.doar ca voiam sa mai cer sfaturi in legatura cu tema asta...