| Lightdark a întrebat:

Salut știe cineva de ce nu mai pot să mă uit la desene animate? Sincer înainte puteam dar acum de exemplu dacă văd un clip pe Facebook îl pot privi și mă amuză dar altfel nu ....de ce? Să fie de la ce?

9 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Au mai trecut anii si nu le mai gasesti asa placute, este un lucru firesc
Asta este si motivul pentru care oamenii maturi nu se uita la tom si jerry
Sunt si desene pentru adulti este adevarat dar esenta este aceeasi
Care ar fi desenele pentru adulti? pai imi vine in minte South Park ca si exemplu

| LordCristobal a răspuns (pentru Simpatic):

Family Guy mai e pentru adulti.
Si mai e Familia Simpson.
Si as zice ca si Tom si Jerry, sunt vechi si bine facute.

| Simpatic a răspuns (pentru LordCristobal):

Da, dar eu nu am dat o lista exhaustiva, ca asa iti scriu multe alte seriale animate pentru adulti pe care le-am vazut
Uite unul : https://www.imdb.com/title/tt10231312/

The Simpsons? o ador pur si simplu mi se pare cea mai de bun simt animatie pentru audienta matura, fara vulgaritati si atat de bine realizata! E superba pentru cine o intelege, cat umor si satira exista acolo, parerea mea? e la ani lumina de South Park...

| Lightdark explică (pentru Simpatic):

Păi Simpson nu era desenele ăla animat care "prezice viitorul"?

| Simpatic a răspuns (pentru Lightdark):

Ba da, ei sunt, au prevazut ca obama va iesi presedinte si alta data ca Trump, daca imi aduc aminte exista si ceva legat de covid dar nu sunt foarte sigur... toate acestea cu cativa ani inainte de a se fi intamplat happy

| Lightdark explică (pentru Simpatic):

Și cum au putut? Adică gen lucrurile astea erau deja prezise? Exemplu mă voi duce la cumpărături...și apoi l-au făcut desene animate?

| Simpatic a răspuns (pentru Lightdark):

Asta nu stiu, stiu doar ca au oameni foarte dotati intelectual ca si scenaristi
Si eu m-am intrebat cum este posibil, s-ar putea ca printre ei sa fie si ceva "masoni" care au cunostinte avansate despre cum merg lucrurile in SUA!
Nu putem sti exact, doar putem intui.

| LordCristobal a răspuns:

Pentru ca le privesti cu alti ochii si te-ai maturizat.
Ti se par infantile si neinteresante.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Poate pentru ca te-ai maturizat rolling on the floor? E logic cand esti mic vezi un desen si esti fascinat, cand cresti te uiti la desen si iti dai seama ba ce porcarie rolling on the floor, aia e ideea. Daca noi am primivi la varsta matura acele desene pe care le vedeam in copilarie, dar fara sa le fi vazut in copilarie sa zicem ca le-ai vedea pentru prima data la maturitate ti s-ar parea niste idiotenii, pentru ca logic te-ai matiruzat si vezi altfel desenele.

Întrebări similare