Da.i in judecata ca institutie baiatu' meu, in timpul orelor online nu este permisa notarea elevilor cu calificative de genul notelor. + mediile se incheie in semestrul 2, la 2-3 saptamani dupa inceput, daca te tii de ei te scoti...
Cum a mai zis cineva, poți rezolva problema cu corigențele în primele două săptămâni. Ia legătura cu dirigintele și cu profesorii de la acele materii și vezi ce-ți dau de făcut ca să-ți pună note.
La purtare nu poate să scadă sub 6 din cauza absențelor, poate ai deranjat orele online.
Eu mai rau, nici nu m.am obosit sa dau vreun semn. Le.am blocat numarul tuturor care m.au sunat. Si totuși nu mi.a venit nimic acasa. Aștept luni judecata.
Din vedere ce nu ai intrat la ore, ai primit absente și automat nota ta a scăzut. Puteai sa îți dai măcar puțin silința, nu mureai dacă o făceai și nu ajungeai in situația asta. E greșeala ta pentru ca a fost alegerea ta să nu intri deci trebuie să îți asumi.
Posibil profesorii / profesoarele de chimie si de religie s-au gandit ca nu au pe ce sa iti puna nota, din moment ce tu nu erai prezent pentru a putea fi ascultat / pentru a da un test. Cel mai bine intrebi daca tu esti de parere ca s-a facut o nedreptate in cazul tau, insa din moment ce tu nu ai participat la ore si cunostiintele tale nu au putut fi evaluate ti s-au pus note mici, ceea ce a dus la o medie mai mica de 5. Cele 94 de absente le ai pentru ca nu ai intrat la ore. Aici nu e nimic de explicat. Iar 5 la purtare e din cauza absentelor / a absentelor si a altor probleme pe care le-ai mai avut. La mine in scoala cel putin se scade un punct la purtare la fiecare 10 absente nemotivate. Dar probabil nu au vrut sa iti incheie 1 la purtare sau sa te lase corigent (nu-s sigura ca se poate, insa 5 e cea mai mica nota 'cu care treci clasa'). Daca nu ai avut cum sa intri (lipsa echipamentului) poti cere motivarea absentelor si poti discuta cu profesorii / profesoarele de chimie / religie. Daca insa aveai mijloacele necesare pentru a intra la orele online atunci nu poti decat sa iti asumi, iar in semestrul 2 sa iei note mai mari si sa nu mai lipsesti. (sa iti mai ridici media la purtare macar)
Pai scoala online e obligatorie. Nu stiu ce poti sa mai faci, doar sa iei peste 6 la materiile astea in sem 2 si cu absentele poti pune un parinte sau chiar tu, sa scrie o scutire pentru cele 94 de absente ca ai fost bolnav