| Lecaalex123 a întrebat:

Salut, sunt clasa 10 a, nu am întrat decât o zi la orele online și am primit citație acasa, cum ca as fi rămas corigent la 2 materii, chimie și religie.
94 de absente si nota 5 la purtare?
Imi puteți explica de ce?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adica de ce? Ca asa ai ales tu sa iti strici viata si sa lucrezi in fabrica pana mori

| Anonimboy17year a răspuns:

Da.i in judecata ca institutie baiatu' meu, in timpul orelor online nu este permisa notarea elevilor cu calificative de genul notelor. + mediile se incheie in semestrul 2, la 2-3 saptamani dupa inceput, daca te tii de ei te scoti...

| Anuket a răspuns:

Cum a mai zis cineva, poți rezolva problema cu corigențele în primele două săptămâni. Ia legătura cu dirigintele și cu profesorii de la acele materii și vezi ce-ți dau de făcut ca să-ți pună note.
La purtare nu poate să scadă sub 6 din cauza absențelor, poate ai deranjat orele online.

| NotNamed a răspuns:

Eu mai rau, nici nu m.am obosit sa dau vreun semn. Le.am blocat numarul tuturor care m.au sunat. Si totuși nu mi.a venit nimic acasa. Aștept luni judecata.

| asuari a răspuns:

Din vedere ce nu ai intrat la ore, ai primit absente și automat nota ta a scăzut. Puteai sa îți dai măcar puțin silința, nu mureai dacă o făceai și nu ajungeai in situația asta. E greșeala ta pentru ca a fost alegerea ta să nu intri deci trebuie să îți asumi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba frate daca si la religie mai ramai corigent... rade si Viorica Dancila de tine.

| rosessunflowersandlillies a răspuns:

Posibil profesorii / profesoarele de chimie si de religie s-au gandit ca nu au pe ce sa iti puna nota, din moment ce tu nu erai prezent pentru a putea fi ascultat / pentru a da un test. Cel mai bine intrebi daca tu esti de parere ca s-a facut o nedreptate in cazul tau, insa din moment ce tu nu ai participat la ore si cunostiintele tale nu au putut fi evaluate ti s-au pus note mici, ceea ce a dus la o medie mai mica de 5. Cele 94 de absente le ai pentru ca nu ai intrat la ore. Aici nu e nimic de explicat. Iar 5 la purtare e din cauza absentelor / a absentelor si a altor probleme pe care le-ai mai avut. La mine in scoala cel putin se scade un punct la purtare la fiecare 10 absente nemotivate. Dar probabil nu au vrut sa iti incheie 1 la purtare sau sa te lase corigent (nu-s sigura ca se poate, insa 5 e cea mai mica nota 'cu care treci clasa'). Daca nu ai avut cum sa intri (lipsa echipamentului) poti cere motivarea absentelor si poti discuta cu profesorii / profesoarele de chimie / religie. Daca insa aveai mijloacele necesare pentru a intra la orele online atunci nu poti decat sa iti asumi, iar in semestrul 2 sa iei note mai mari si sa nu mai lipsesti. (sa iti mai ridici media la purtare macar)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum adică dc? laughing ca n ai intrat, nu e logic? Intra naiba la ore ca doar stai cu laptopul in pat nu e mare schema. Zi mersi ca nu mai mergi prin frig 30 de min sa ajungi la liceu

| Mirel4412 a răspuns:

Pai scoala online e obligatorie. Nu stiu ce poti sa mai faci, doar sa iei peste 6 la materiile astea in sem 2 si cu absentele poti pune un parinte sau chiar tu, sa scrie o scutire pentru cele 94 de absente ca ai fost bolnav laughing