| AdyAdrian17 a întrebat:

Sunt clasa 10-a şi mă întrebam dacă a dat cineva teză la limba şi literatura română. Eu dau mâine şi vreau să ştiu ce subiecte v-a dat. Vreau să iau 8 sau 9. Nouă ne-a zis că ne dă din | Moromeţii / Simbolismul / Texte argumentative / Propoziţii de corectat | Una din ele... sau 2, nu ştiu sigur. Întrebarea mea este ce v-a dat vouă, să ştiu ce să învăţ. Dau fundă. Baftă!

Răspuns Câştigător
| Blackrose4 a răspuns:

Bună!
Eu sunt clasa a 10-a şi am dat teză din romanul modern subiectiv "Maitreyi" de Mircea Eliade. Am avut demonstrație de apartenență la specia literară şi atât, fără exerciții.
Pentru teză am avut de recapitulat "Moara cu noroc" de Ioan Slavici, "Ion" de Liviu Rebreanu, "Maitreyi" de Mircea Eliade şi fabula "Iepurele, ogarul şi copoiul". Pentru fiecare dintre aceste opere trebuia să ştim demonstrația de apartenență la specia literară, demon. de apartenență la genul epic şi caracterizarea personajelor principale din fiecare operă. Dintre toate acestea ne-a picat Maitreyi- demonstrație de apartenență la specia literară.
Acum, depinde de profesori, poate şi de liceu.

| Blackrose4 a răspuns (pentru Blackrose4):

P.S: Tu învață exact din ceea ce ți-a dat profesorul de la clasă sau din ceea ce ți-a spus că vă dă.

| AdyAdrian17 explică (pentru Blackrose4):

Bună. Deja am învăţat, dar îţi dau ţie fundă. Credeam că se dă cam aceleaşi subiecte, dar depinde de liceu, ai dreptate. Mersi de răspuns:*

| Blackrose4 a răspuns (pentru AdyAdrian17):

Nu ai pentru ce! kiss

4 răspunsuri:
| Uxellodunon a răspuns:

Ivata ce v-a zis doamna profesoara ca din asta va da. Ce subiecte au primit altii este irelevant, deoarece tu nu primesti subiectele altora.
Doamna profesoara v-a zis din ce va da si nu trebuie sa stii mai mult