anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Sunt clasa a 10-a la filologie iar la desen n am dus nicio lucrare pe tot parcursul anului. la inceputul semestrului 2 profu mi a zis ca oricum nu ma lasa corijent. de aceea m am multumit cu 5 si nu mi am batut capul.
Azi, ultima ora de dese, profu mi a incheiat media. a zis, in gluma cred : " ce sa faca daca subsemnatul s a suparat pe mine?". mai incolo, cand s a uitat peste situatia mea scoalara si a vazut ca raman la 2 obiecte plus ca am aproape 5 pe linie si c ar fi trebuit sa ma exmatriculeze din cauza absentelor mi a zis: " Mai, tu de ce nu te sinucizi? serios? eu in locul tau m as sinucide. nu vrei sa te sinucizi si apoi sa ne zici si noua cum a fost? "
Vreau sa l reclam sau sa i fac ceva pentru ce mi a zis. sa se duca sa faca un control. ma rog. ce as putea sa i fac acestui prof? Pentru ca nu mi a zis in gluma, ci foarte serios. si colegii mei s au mirat si au zis : " cum e posibil sa zica asa ceva?"

5 răspunsuri:
| Onio a răspuns:

Fara suparare, am si eu o intrebare, mai ales daca tot ai postat la categoria "Educatie si Cultura Generala"

Pentru ce anume mai mergi la scoala?

Aaa, scuze. Acum mi-am dat seama. Sa te intalnesti cu colegii, sa asculti muzica din telefon in format MP3 pe holul scolii, probabil sa fumezi repede 1-2 tigari prin WC, sa te uiti dupa colege care au venit mai despuiate la scoala.

Eu zic sa faceti o cerere la Ministerul Invatamantului sa il dea afara pe profesor pentru ca AVEA DREPTATE.

Eu personal ma mir cum de ti-ai permis sa pui o asemenea intrebare, si inainte de asta sa iti faci singur o reclama de genul rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Onio):

Are dreptate cand zice sa ma sinucid?
si sunt olimpic la romana si corijent la mate.

| Onio a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand am scris ca "are dreptate", ideea era ca ce a spus profesorul trebuie sa te puna pe ganduri, nu sa pui in practica literalmente ceea ce a zis. Profesorul poate chiar iti vrea binele, dar nu s-a exprimat cum trebuie. Si cu atat mai mult, zici ca esti olimpic la romana, si poate vrea sa te ambitioneze sa "tragi" tare si pe alte materii, sa nu mai ai absente etc.
Eu nu cred ca exista profesor care ii vrea rau elevului sau, cu atat mai mult cand un elev bun isi scoate in evidenta profesorul de la care invata.

| Irinush30 a răspuns:

Pai ai dreptate chiar i-ar trebui un control...ati putea sa-l inregistrati(filmati), atunci cand mai face asa ceva sau daca ti se pare prea complicat poti sa vorbesti cu parinti si impreuna sa gasiti o solutie...imi pare rau pentru ce ti s-a intamplatsad, dar oricum sa nu pui la suflet toate tampeniile pe care le spun asemenea oameni:*

| Onio a răspuns (pentru Irinush30):

Si tu ii dai dreptate, si il incurajezi? Clar, aceeasi categorie.
rolling on the floor