| Iulian890 a întrebat:

Salut, sunt clasa a 11 a seral, la un liceu tehnic și având în vedere ca aici la materia la alegere de la bac pe lângă româna și mate este fizica, chimie și biologie. M-am gândit ca pot sa ma transfer la liceu economic unde am văzut ca se poate da a treia materie din geografie. Acum nu știu dacă sa ma transfer la economic la zi sau tot la seral, dacă m-as transfera la zi nu as mai pierde încă un an ca la seral unde se fac 13 clase. Dar chestia e ca încă nu sunt pregătit pentru bac. Voi ce m-ați sfătui? Precizez ca am vârsta de 18 ani.

6 răspunsuri:
| Trixt3r a răspuns:

Totul depinde de tine.

La seral in general este foarte bine daca ai un job de zi part-time in paralel. Un an in plus la seral sa te pregatesti mai bine nu cred ca-ti strica.

| aditimus a răspuns:

Daca te simti pregatit sa treci de la seral la zi nu mai pierde timpul.
Ai timp 1 an sa inveti pentru bac si poti sa incepi de acum.

| Violleta2022 a răspuns:

Baiul este ca cei de la economic dau matematica "avansati" unde trebuie sa stii matematica de zbarnai...ori tu nu ai prea facut matematica la un licue tehnic, deci ai toate sansele sa pici BAC-ul din cauza asta.
Mai ai 1 an de zile si poti pune mana serios pe carte ca altceva nu ai de facut toata ziua si nici in weekend, deci potir ecupera si ceea ce nu stii prea bine!

| NunuNini a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa inveti una din cele trei materii. Nu pierzi un an. Plus ca daca te transferi, ar trebui sa dai niste diferente. Pierzi timpul invatand acele materii, cand poti sa inveti una.

| Frank51 a răspuns:

La biologie din câte îmi amintesc, în 2015 când mă pregăteam eu, a fost foarte ușor. Am luat 8.15 și învățasem câteva ore pe săptămână timp de o lună.

| sierra1 a răspuns:

La mate ai face (pe bune) față la bac?