| dadada2131313 a întrebat:

Sunt clasa a 8 a si am la anul faimosul examen. La romana stau foarte ok, niciodata nu am avut medie sub 8, iar profa de la meditatii a zis ca daca ma tin de treaba pot lua un 9-9.50 la examen. La mate insa, sunt la pamant, incepand cu clasa a 6 a nu am mai invatat nimic, teme facute la misto, si la momentul actual din geometrie nu inteleg absolut nimic, la algebra le mai nimeresc din cand in cand. Ce sanse am sa recuperez anul acesta la mate, facand si meditatii?

Răspuns Câştigător
| Tyberiu2000 a răspuns:

șansele tale tind spre 100%, deoarece examenul de capacitatea este supra evaluat, toți elevii considerându-l imposibil, totuși, îți garantez, primele subiecte sunt foarte ușoare, cu puțin învățat pe cele de la subiectul al doilea o să le treci cu ușurință, iar la partea a 3-a sunt destul de grele, totuși dacă muncești poți ușor să le faci parțial ( nu am să promit că o să le faci perfect, cât nu am să spun că o să poți face integral nici la a doua parte), totuși, cu ajutorul meditațiilor ar trebui să recuperezi esențialul, lucru nu e atât de greu, după cum am spus. Acum, vine și a doua parte, tu unde vrei să dai mai departe la liceu. Anumite licee au nivelul mai jos, și poți intra cu ușurință și cu o notă mică. Dacă adepți spre un liceu mai bun, e nevoie de puțin mai multă muncă, și dacă simți că nu poți, poți intra într-o clasă mai slabă (unde se intră cu medie mai mică), iar pe semestrul al doilea, dacă vrei, să dai competențe, ca să intri la o clasă mai avansată. Îți zic să n-ai emoții, și să te ții de învățat, dacă ai aspirații mari. Eu sincer te încurajez că e posibil. P.s. la mate la geometrie e din file mai greu de înțeles, necesitând vedere în plan, iar aceea nu prea poate fi învățată atât de ușor, Încearcă să faci multe probleme, să-ți fie ușor să-ți dezvolți această aptitudine ( cum spun cei în vârstă, exercițiul e mama învățăturii... )

2 răspunsuri:
| Bianca777 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situație. La romana ma descurc foarte bine am fost si la olimpiada dar la mate nu inteleg deloc mai ales că profa noastră predă nasol. Eu zic ca o sa putem recupera mai ales daca iei si meditații
Baftă!

| ZeWhite a răspuns:

Roaga-ti profesorul de mate de meditatie sa puna mult accent pe primele 2 parti pentru ca sunt foarte usoare si din cate imi aduc aminte daca faci fiecare exercitiu corect poti sa iei peste 7.50. Dupa ce resusesti sa rezolvi primele 2 parti fara probleme poti sa te apuci si de partea 3.