anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Sunt clasa a 8-a si e cam tarziu, vin examenele iar eu încă nu stiu la ce profil si liceu sa ma duc.As avea 3 optiuni.Sa ma duc la Profesionala la mecanică.Sa ma duc la un liceu pe mecanica sau Turism si alimentație? La profesională am auzit ca e bine dar cred ca parintii mei nu vor fi de acord.La liceu am auzit ca se mai face câteodată practica si ca poti termina 12 clase si dupa poti incepe treaba si fără bac.La turism si alimentație m-a sfătuit părinții sa ma duc dar nu stiu cu ce se mănâncă si in ce consta profilul.Si sa fiu sincer nu prea ma imi pac cu matematica. Sfaturi?

3 răspunsuri:
| UltraSoundSound a răspuns:

Ai putea Filologie(sau cum ii zice pe scurt "Filo") sau Stiinte Sociale, stiu ca la una dintre astea nu mai face matematica din A X-A! Acuma... e si decizia ta, nu putem decide noi... pentru tine.

| AnonimulHD a răspuns (pentru UltraSoundSound):

Trebuie sa am 8 media deci nu stiu daca reuseschappyRămâne mecanica sau turism si alimentație, pacat ca sunt in licee diferitesad

| UltraSoundSound a răspuns (pentru AnonimulHD):

Anul trecut, cel putin la liceul nostru, s-a intrat si cu 5/6. Deci posibil sa ai sanse!