Din cate stiu la profilul tau se da bacul la romana, mate si proba la alegere(biologie, chimie, fizica)
Cel mai bine ar fi sa stii ceva pentru toate 3 cat sa promovezi, decat sa te axezi pe o singura materie fiindca o sa faci doar partile usoare la toate probele, in loc sa te stresezi spre exemplu sa iei 5 la 2 probe si 8 la una.
La romana nu mi se pare greu cum se da acum, la biologie poti sa iei o nota buna, iar la mate poti sa iei un 6 daca esti atent si retii niste formule, hai sa zicem ca iei un 5-5.50 si compensezi cu celelalte materii.
Daca la romana esti bun pe partea de gramatica, stii sa iti exprimi o opinie personala si poti retine niste opere literare, poti sa iei o nota foarte buna care te poate salva in caz ca nu te descurci la celelalte materii.
Daca chiar nu iti place matematica dar ai ceva memorie si te apuci din timp de invatat, la romana si biologie poti obtine o nota frumusica.
"Pe ce ar trebui sa ma axez"
foarte simplu: pui burtica pe carte incepând de acum, dintr-a 9 a, până intr-a 12 a. Pare o soluție "old-fashion" dar așa stau lucrurile
Salut, eu iti recomand sa iei meditatii la matematica daca vrei sa poti lua bacul sau ai mai putea sa te transferi la alt profil, de exemplu filologie, nu dai bacul din mate ☺ acum tu decizi ce vrei sa faci mai departe
Pai vreau sa raman pe electrica auto