Matematica de BAC de la mate-info, adica M1 este extrem de grea. Sfatul meu este sa nu te duci la mate-info daca nu stapanesti matematica, altfel vei pica bac-ul ca restul. Informatica din liceu nu are nicio legatura cu ce ai zis tu ca vrei si iti place sa faci. Astea le inveti singur acasa.
Pei... eu am trecut a10a la mate info. eu una am avut probleme cu informatica . insa am trecut cu bine. parerea mea este ca la mate info ar trebui sa se duca persoanele care nu sunt nevoite sa toceasca lectiile acasa, care prind totul din clasa. asta e parerea mea. conteaza foarte mult si ce profi o sa ai. eu am diriga de mate si ne-a ajutat mereu foarte mult. bafta :*.
Eu pusesem 100 de optiuni . mama era prea ingrijorata sa nu cumva sa raman pe dinafara. primele 20 sa fie liceele si profilurile la care vrei sa intri. eu am intrat din prima...
Crede-ma atunci cand o sa vezi ca esti in preg sa ramai la materia respectiva sa vezi ce te pui cu burta pe carte. asa am facut eu... nu am invatat cand trebuia si la sfarsitul anului sa vezi ce invatam. am obs ca la liceu le place profilor sa ne tina in suspans pana in ultima suta de metri .
Multumesc.am pana acum 70 de licee si ma gandesc sa pun toate profilele...si daca pic la mate info intensiv engleza si nu fac fata, sa ma transfer la filo...
Da si eu sunt in aceeasi situatie.btw au ales ai mei sa merg la matematica asa ca ma rog de pe acum sa nu dau nas in nas cu repetentia
Curiosul999 întreabă: