| cristian197 a întrebat:

sunt din Bucuresti si sunt clasa a-10-a, vreau sa ma mut la alt liceu in al-2lea semestru dar nu stiu cum sa procedez.
Din cate stiu media mea de pe sem 1 ar trebui sa fie cel putin egala cu media ultimului elev din acel liceu sau cum? mai degraba merge sa te muti in clasa a-10-a de la un profil la altul?(precizez media liceului la care am intrat eu in clasa a-9a este mai mica decat a acelui liceu in care vreau sa ma mut si am impresia ca trebuie sa sustin si niste diferente sau teste de aptitudini la materiile care nu le aveam in liceul precedent)
Daca puteti sa imi explicati mai bine va rog mult! Mersi...

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Conform ROFUIP si cu aprobarea consiliului de administratie a celor doua unitati de invatamant, te poti transfera la orice liceu indiferent filiera, profilul specializarea, in urmatoarele conditii:
* transferul se poate realiza in vacanta intersemestriala sau in vacanta de vara
* daca media anuala corespunzatoare clasei a 9-a (nu de admitere!) este cel putin egala cu media ultimului promovat din clasa la care soliciti transferul
* daca, prin transfer, schimbi filiera( teoretica, tehnologica,vocationala), profilul(uman, real, tehnic) sau specializarea atunci va trebui sa dai examene de diferenta.
*obiectele de studiu, precum si materia din care se dau examenele de diferenta se stabilesc de catre conducerea liceului

Spre documentare, citeste ROFUIP incepand cu art. 135 :http://www.gscfr.ro/regulamente/r-o-f-u-i-p/

0 răspunsuri: