| TeneMene a întrebat:

Sunt elev in a VIII-a, si sunt intr-o clasa cu colegi ok, unii chiar de treaba, dar am cativa prieteni din alta scoala, cu care ma inteleg de 10 ori mai bine, si am mai avut tentative sa ma mut la ei la scoala, dar a aparut ceva, inexplicabil, mereu baga tata cate un motiv sau din astea. sad daca m-as transfera, ar fi mult mai bine, chiar daca mai este un semestru, dar na, ma inteleg super cu ei, mai iesim prin oras, mai vin ei pe la mine. m-as distra mult mai bine cu ei! Cu tati ma inteleg foarte bine de la un timp, si va rog imi dati idei cum as putea sa-i spun? (fara sa se supere) sunt putin mai timid, dar cu el, as putea vorbi orice! Va rog dati-mi sfaturi, si va multumesc mult! astept raspunsuri, cat mai multe si rapide, si fara misto`uri va rog, o zi buna!

3 răspunsuri:
| AnnAnne a răspuns:

Fii atent aici...tu vrei doar de dragul prietenilor sa te muti in alta scoala? Sincer, cred ca tatal tau nu vrea sa fii transferat in scoala in care sunt ei, nu neaparat din cauza lor, dar pe bune acum...mai e doar un semestru( si ala in care ar trebui sa inveti pe rupte, ca acusi ai examenele).De ce sa te muti asa, tam-nesam, cand ai stat 3 ani jumatate bine mersi? Tatal tau nu vrea, cel mai probabil, sa-ti spuna in fata ca trebuie sa ramai unde esti si de aceea tot intervin alte lucruri.
Ce iti recomand eu e sa mai traiesti un semestru cu colegii tai ...nu o sa mori, iti garantez. Dupa aceea, daca inca vei dori, din clasa a 9-a vei putea sa te muti in scoala lor( bineinteles, daca iti permite media). Succes multe si daca mai ai alte intrebari, da-mi un raspuns aici!happy

| spaikizz a răspuns:

Da, AnnAnne ti-a raspuns foaarte bine.

| TeneMene explică:

Dinastea**