| Yoanee a întrebat:

Salut.Sunt elev in clasa a 8 a si s-ar pute sa raman corigent la matematica din cauza grevei, nu am note destule si s-ar putea sa nu se mai faca vreo ora de matematica.
Stiu, poate ca trebuia sa invat mai mult si sa fac rost de note, dar eu vreau sa trec clasa fara sa raman corigent. Chiar vrrau sa ma pregatesc pentru examen dar nu stiu daca mai are rost. In caz ca va intrebati la mate am 4 note de 4 si un 7, mai am nevoie de un 7 ca sa nu raman, dar cu greva asta nu stiu de unde mai pot sa-mi refac situatia. Sper sa se mai faca o ora de matematica, macar una sa ma asculte, pentru un sapte, dar daca nu, pot doar sa ma rog ca sa ma treaca, plus ca eu nu am nici un absent.Ce credeti ca se va intampla?

4 răspunsuri:
| DeMicUnCălător a răspuns:

Du-te până la directorul scolii și spune-i ce ne-ai spus și nouă. Sigur te va ajuta

| katin a răspuns:

Din cauza grevei sau din cauza ca nu ai invatat?
Nu mai arunca vina pe altii. Cu 4 note de 4 ti-ar mai trebui un an ca sa inveti.

| xkhldhoudody a răspuns:

Buna.
Eu stiu ca trebuie sa ai minim 5 note ca sa iti incheie media. Deci profesorul poate sa iti incheie media linistit numai cu 5 note (doar in cazul in care de marti nu se revine la scoala normala sau si daca se revine nu decide sa te asculte)
Plus ca am calculat si mi-a aratat ca 4×4+7=23 si 23:5=4,6, deci nu o sa ramai corigent ca media materiilor se rotunjeste si o sa treci la mate)
Numai bine!

| Yoanee explică (pentru xkhldhoudody):

Mulțumesc pentru ajutor, dar de cand cu modulele astea mediile nu se mai rotunjesc...