Vreau sa repet pentru toți copii și pentru toți tinerii care învață la școală indiferent de clasa sau de facultate. Notele nu reflecta inteligenta voastră. Notele nu va vor face decât să vă simțiți bine sau rău. Contează ce rețineți voi, cum va descurcați in viața, puneți accent pe practică. Învățați să vă îmbogățiți vocabularul și cultură generală, dar nu vă temeți sa eșuati. Repetiția este mama învățăturii. Studiați mai mult, repetați și veți reuși!
Nimic lol, e doar o nota, nu iti mia bate capul )))))
1. la mana notele nu te auta la examenul de a 8 a daca iti da acolo un +0.10 dar nu i i ca si cum e ceva semnificativ
Deci cat timp iei examenele astea mari gen cel mentionat mai sus, bacul etc etc
poti sa ai tu si 2 si 3 si 6, nu i ca si cum notele astea reflecteaza ceva, ca doar ai memorat lectiile alea nu le ai invatat
Bună! Din experiența mea, notele nu reflectă întotdeuna bagajul de cunoștinte!
Esti un elev bun, sau vanezi note?
Sincer nu te dezamagi ca ai luat un 7 acum, daca te pui pe picioare iar si incerci mai mult sa iti revii in ritm atunci poate iei 10 dar sfatul meu e sa te focusezi mai mult pe ce retii din fiecare ora fiindca la evaluarea nationala va conta foarte mult ce ai invatat si chair daca ai luat un 7 acum, daca faci de un 8-10 la evaluare nu mai conteaza ce note ai luat ci va conta ce ai luat in mare parte la evaluare(si la mate desigur).Eu unul nu prea m-am zbatut in mare parte pentru evaluare ca am stat cu gandul ca va fi "mediu" dar pana la evaluare am mai uitat cele invatate si m-am trezit cu un 5, 30 total la evaluare dar tot mergem mai departe.Fa ce poti, repeta cat poti ce ai retinut si ce esti invatat in clasele respective si niciodata nu te mai stresa daca iei o nota sub 10 ca adevarul e nimeni nu-i perfect dar ce ne face perfecti este ca o tii macar intre 7-9. Sper ca te-ai mai linistit citind si sper ca sfatul meu iti va fi de folos in clasa aceasta si ceea viitoare si capu sus ca nu e capat de lume cum ti-am mai zis sus spor la invatat si dai tot ce poti!