Bună!
"Va rog sa raspundeti la fiecare intrebare in ordine, altfel as prefera sa nu raspundeti."
SERIOS? =))
Din moment ce ( DEJA ) eşti în clasa a 10 la un liceu teoretic, NU mai poţi să te înscrii ( de la început ) la o Şcoală Profesională!
Şcoala Profesională se face după terminarea celor 8 clase în loc de liceu!
Acum, cel mult, poţi să te TRANSFERI la o Şcoală Profesională - aşa cum ţi-am răspuns şi la întrebarea anterioară...
La întrebările 1-3 ţi-am răspuns anterior :
http://www.tpu.ro/......e-materii/
4. Vei avea o calificare dacă promovezi examenele pe care le dai pentru Certificatul de calificare profesională nivel 2 - vezi alte detalii în răspunsul pe care l-am dat la linkul :
http://www.tpu.ro/......-ul-funda/
5. Dacă te "DERANJAI" să accesezi linkul cu planul de învăţământ din clasa a 11-a ( anul 3 de profesională ) ai fi observat că se fac ore de conducere auto - deci, vei beneficia de "scoala auto"!
CONCLUZIA : Aveai răspuns la TOATE aceste întrebări în cele precizate de mine anterior!
Din PĂCATE, este mai mare LENEA decât dorinţa de a afla aceste detalii :(
Toate cele bune!
"Va rog sa raspundeti la fiecare intrebare in ordine, altfel as prefera sa nu raspundeti."
Da, prefer sa vorbesc cu oameni seriosi, vreo problema!?
"
Din moment ce ( DEJA ) eşti în clasa a 10 la un liceu teoretic, NU mai poţi să te înscrii ( de la început ) la o Şcoală Profesională!
Şcoala Profesională se face după terminarea celor 8 clase în loc de liceu! " Ce gandire ai tu sa crezi ca eu nu stiu ca pot doar sa ma TRANSFER, nu sa fac de la inceput o profesionala.
Si la intrebarile 1 si 3 voiam raspunsuri si de la altcineva
La intrebarea 5, da, nu m-am interesat, de aceea am pus aceste intrebari pentru a ma documenta. La inceput am crezut ca esti om serios, dar m-am inselat, oricum multumesc pentru "cateva" informatii
Măi, ÎNAINTE de a "face pe deşteptul" cu mine, ar fi fost bine să ÎNVEŢI să te exprimi CORECT ( măcar ) în Limba Română!
Tu spui, citez : "Sunt in clasa a 10 -a si sunt interesat sa fac o profesionala."
Dacă erai aşa "deştept" precum te crezi şi DACĂ ai fi ştiut să te exprimi CORECT în Limba Română, ai fi afirmat următoarele : "Sunt în clasa a 10-a la un liceu teoretic şi doresc să mă transfer la o Şcoală Profesională."
Tot tu mai zici : "Va rog sa raspundeti la fiecare intrebare in ordine, altfel as prefera sa nu raspundeti."
Da, prefer sa vorbesc cu oameni seriosi... "
Adică, dacă repondentul ( respondentul ) schimbă ordinea în care răspunde la întrebările puse de tine, atunci - în opinia ta - nu este serios? =))
Măi, tu chiar ai o "PROBLEMĂ"! :))
Mai zici : "Si la intrebarile 1 si 3 voiam raspunsuri si de la altcineva"
În primul rând, NU era vorba de "intrebarile 1 si 3"; era vorba de întrebările 1-3 ( adică întrebările 1, 2 şi 3 )!
Iar dacă doreai răspuns de la alte persoane, TREBUIA să specifici că NU vrei răspuns de la @bursuc001 şi te lăsam "în plata Domnului"! =))
Aşa cum am precizat şi mai sus, ţi-a fost LENE să studiezi aspectele precizate în link-urile indicate de mine la răspunsul pe care ţi l-am dat la întrebarea anterioară :(
Dacă accesai acele link-uri, ai fi obţinut răspuns la TOATE întrebările pe care le-ai pus acum!
De asemenea, NU am spus NICĂIERI că : "calificarea [examenele] e in anul 2 de profesionala" - aşa cum precizezi tu acum!
Examenele pentru obţinerea Certificatului de calificare profesională nivel 2 se dau la absolvirea Şcolii Profesionale ( deci, la sfârşitul anului 3 de profesională )!
Concluzia : NU ştii nici să citeşti :(
Tot tu mai zici : "La inceput am crezut ca esti om serios, dar m-am inselat... "
Pentru "cultura ta generală", în acest domeniu suntem MAXIM 3 persoane ( "oameni serioşi" - aşa cum te exprimi tu - între care mă ÎNCADREZ şi eu ) care răspundem CORECT la astfel de întrebări!
Dacă nu-ţi place cum ţi-am răspuns şi zici că nu aş fi om serios, atunci te LAS cu toată PUŞTIMEA = COPILAŞII de 10-18 anişori care reprezintă cam 90-95 % dintre userii de pe TPU =))
http://www.tpu.ro/......ad-aceasi/
NU are nici un sens să-mi PIERD timpul cu un puştan PROST crescut! :(
Aaa, şi dacă nu ai priceput încă, NU dau 2 bani pe funda ta!
NU sunt un COPILAŞ care "aleargă" după acele funde şi, în ciuda acestui fapt, am peste 9000 de funde :))
Totuşi, în locul lor, PREFER o persoană care are "cei 7 ani de acasă" ( NU face pe "deşteptul" când nu este cazul ) şi are bunul-simţ să MULŢUMEASCĂ ( în cuvinte, funda este IRELEVANTĂ şi e doar un "stimulent" pentru copilaşii la care făceam referire anterior )!
Prin urmare, te vei alege cu IGNORE :))
O zi frumoasă!