anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 11a din cauza lipsei de materie cenusie nu am intrat un timp la orele online. Insa am intrat acum in ultima perioada si mi-am indreptat situatia la majoritatea obiectelor. Astazi de dimineata o profesoara mi-a spus ca mi-a fost eliberat un preaviz de exmatriculare. Nici dirigintele, nici alti profesori nu mi-au spus nimic. In cate zile voi primi scrisoare acasa? A mai trecut cineva prin asta?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Depinde cum este trimisa: express prin curier cu semnatura de primire de la parinti (1-2 zile prin curier), sau prin posta normala (max 7 zile).

| ReZiSTorr a răspuns:

Nu se intampla nimic, e doar o amenintare, daca mai absentezi o data-de doua ori te vor exmatricula de-a dreptul.Crezi ca scoala online e dejeaba? Romania se chinuie ca elevii sa nu se piarda pe drum, iar tu nici macar nu intrii la ore.Ce ai avut de facut?

| NotNamed a răspuns (pentru ReZiSTorr):

Daca ai stii cat de nasoale si prost organizate sunt orele online...nici nu.ti vine sa intri. Eu n.am intrat nicio ora din septembrie. Vad eu cum o intorc. Ore foarte dezordonate, ore care nu se fac altele ca se fac ca.s profesorii mai smart, altii care pun absente altii nu, altii care au o tabla electrinica sau vin ei la scoala si multi dintre noi avem telefon doar si nu intelegem nimic de pe un ecran mic, foarte multe certuri si neintelegeri ca ba sa aprindem camera ca suntem obligați ca ba nu stiu ce... unii dintre ei au si un internet prost si se aud sau se vad ca naiba, cel mai probabil sunt moșnegi care au fost pacaliti sa semneze contracte groase cu internetul prin cablu, ba intri la o ora si is decat 7 conectati si nu.ti vine sa stai, mai ales stiind ca unei turme care lipseste n.ai ce sa-i faci si multe alte rahaturi.

| ReZiSTorr a răspuns (pentru NotNamed):

Sa vezi la facultate frate lasa scoala deoparte ..cand ai laboratoare obligatorii de facut si nu intelegi nimic, practica 0, cursuri scrise de mana si trimise poze la misto de profesori, vai de el invatamant.