| Iunix a întrebat:

Sunt în clasa a 12 a la un liceu cu profil economic și din câte am înțeles examenul de bacalaureat se dă obligatoriu la română și mate iar la alegere pot să dau la geografie, psihologie și logică. E adevărat? Pot să dau la la bac din psihologie în loc de geografie? nu suport geografia, avem un profesor ce ne predă vreo 5 pagini pe oră, prea mult de învățat, mai ales pentru bac, în timp ce la psihologie aș avea mai puțin de învățat, aproape jumătate de caiet, am făcut psihologie într-un singur an, în clasa a 10 a.

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca esti la un profil servicii din filiera tehnologica, poti alege intre mai multe discipline decat ai enumerat tu! Deci, poti alege una dintre disciplinele : geografie, filosofie, logica si argumentare, economie, psihologie si, dupa caz, sociologie--- vezi sursa :http://www.calificativ.ro/......or-ai33268

| katy a răspuns:

Poti alege oricare din cele 3. dar geografia e usoara.eu la bac am facut aceeasi greseala, am ales filosofia ca am zis ca e putin de invatat.dar de unde... mi-a dat profa vreo 3 carti, am invatat de mi-a ieist fum pe urechilaughing.mi-a parut rau dupa ca nu am dat la geografie

| ℛąin a răspuns:

Da, psihologia e o obțiune pentru bac la acest profil.