Dupa cum vad, tu de fapt nu esti timid deloc, doar plictisit si puturos, ca apatia asta se extinde nu doar la oameni, ci la tot ce faci in jur.
Tu asta vrei sa faci pe urmatorii 4 ani?
Nu crezi ca-i timpul s ate bucuri de viata si sa iesi din starea de prosteala si lene, in care te scufunzi?
Fa un sport! Mergi la un club si fa ceva, orice: inot, baschet, volei, handbal samd.
Nu oamenii trebuie sa fie pe stilul tau, ci tu sa te adaptezi lor, colegilor, profesorilor, ca mergi la scoala sa inveti si sa comunici cu colegii.
Wow, tocmai ai descris viata mea de liceu la început?
Calm, am fost ca tine in clasa a 9-a, nu stiam pe nimeni, nu aveam prieteni, iar profesorii aveau pretenții mari. Mi-a fost greu, nu mint, totul e greu la începu dar nu imposibil.
Daca vrei sa iti faci prieteni ar trebui sa încerci, fara rusine, sa vb cu ei. Este imposibil sa nu aveți nimic in comun. Muzica, jocuri, chestii petrecute in clasa, prieteni comuni, orice. Daca doar intri in clasa si te așezi in banca nu te poate baga nimeni in seama ca pare ca asta vrei. Repet, am fost, dar acum sunt prietena cu toți si top in liceu la medie.
Este normal la început, dar trebuie sa te străduiești. Si cu învățatul si socializarea (daca nu cu toți, macar colegul de banca)
Succes si iti țin pumnii, sunt sigura ca situația ta va lua o întorsătura spre mai bine.