Suntem o tara de doctori si avocati. Nu ti se pare ca sunt cam fumate meseriile astea? Adica toti... au facut dreptul. In schimb medicina nu o face oricine dar tot apare problema salariilor. Nu vreau sa te dezamagesc, dar in tara asta ori traiesti o viata anosta, ori reusesti sa faci cu adevarat ceva. Totul depinde de tine!
Prietene, eu nu am raspuns aiurea. Ai pus intrebarea pentru a ne da cu parerea nu pentru a selecta raspunsurile care iti plac tie de genul "da ma geniule, du-te si fa-te doctor". Eu zic sa iei gramatica de la inceput fiindca ai ceva hibe. Bafta viitor doctor.
Te contrazic total! Nu suntem o tara de doctori si avocati!
Tu nu vezi ca in ritmul asta toti doctorii "boboci" vor pleca in strainatate, cei batrani vor muri si noi ce vom face? Ne vom trata cu vraci? Sau cum?
E mare nevoie de doctori...Doctorii sunt ceva mai mult decat obligatoriu! I-ar la partea cu avocatii te contrazic iar! Degeaba au toti dreptul, asta nu inseamna ca toti ajung avocati buni!
Asa ca de-acum cine mai raspunde aiurea se poate abtine.
Am spus ca exista posibilitatea sa progresez in strainatate!
Zebi, dacă vei fi un avocat bun, căutat, vei câştiga foarte bine, mult mai bine decât un medic, dar nu vei avea nici o şansă în altă ţară. Firesc, doar fiecare ţară îşi are legile ei. Poate doar dacaă faci Dreptul internaţional. Ca medic, vei câştiga mult mai puţin, nu se ştie dacă vei ajunge tu unul dintre cei renumiţi, şi asta doar dupa 40 de ani, multe examene, multă experienţă. Până atunci-câştiguri foarte mici. Dar poţi lucra în străinătate de tânăr.
munkyfunky23 întreabă: