Notele la purtare nu se dau de catre profesori.
Conform ROFUIP, citez:
"ART. 190. (1) La sfârşitul fiecărui semestru şi la încheierea anului şcolar, cadrele didactice au obligaţia să încheie situaţia şcolară a elevilor, în condiţiile prezentului regulament.
(2) La sfârşitul fiecărui semestru, învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru acordarea mediei la purtare, prin care sunt evaluate frecvenţa şi comportarea elevului, respectarea de către acesta a reglementărilor adoptate de unitatea de învăţământ.
(3) La sfârşitul fiecărui semestru învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru elaborarea aprecierii asupra situaţiei şcolare a fiecărui elev."
Media generala la purtare, pe toti 4 ani de liceu, conteaza numai la admiterea pentru politie si scoli militare si nu trebuie sa fie mai mica de 8, asa ca nu are mare importanta ca este 7 pe un semestru.
Trebuie ca esti foarte indisciplinat daca ti-a fost scazuta cu 3 puncte.
Nu prea dar m-am certat cu 4 profesori si mi-au dat 6 toti 4. Si un profesor 8 si unu 9. Si asta mi-a adus 7 la purtare.
Oricum pe al doilea semesteu o sa ma potolesc. Multumesc.
Notele la purtare nu se dau de catre profesori.
Conform ROFUIP, citez:
"ART. 190. (1) La sfârşitul fiecărui semestru şi la încheierea anului şcolar, cadrele didactice au obligaţia să încheie situaţia şcolară a elevilor, în condiţiile prezentului regulament.
(2) La sfârşitul fiecărui semestru, învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru acordarea mediei la purtare, prin care sunt evaluate frecvenţa şi comportarea elevului, respectarea de către acesta a reglementărilor adoptate de unitatea de învăţământ.
(3) La sfârşitul fiecărui semestru învăţătorul/institutorul/profesorul pentru învăţământul primar/profesorul diriginte consultă consiliul clasei pentru elaborarea aprecierii asupra situaţiei şcolare a fiecărui elev."
Stai bland! --- este fara repercusiuni pentru viitorul tau. Si, apoi, timp sa o 'repari" ai indeajuns!
Stai calm. Chestia asta ca te afectează e mai mult o vrăjeală (într-adevăr nu cred ca poți sa intri la academia de politie, cred că te-ar da în șuturi afara)
HarleyQuinn întreabă:
CordovanRaul întreabă: