| HoTSaucE a întrebat:

Sunt intr-o dilema destul de importanta, asa ca accept orice sfat!
Dupa bac intentionez sa merg la o facultate.Parintii mi-au sugerat sa merg la automatizari si calculatoare, insa eu nu stiu daca le am cu fizica.Cu matematica ma descurc, dar fizica mi se pare...nu stiu, mai incurcata.
Am facut liceul cu profil economic si ma gandesc poate sa merg la inginerie industriala, insa nu prea stiu ce este aia.
Intrebarile sunt doua:
1.Se cere multa fizica la Automatizari, adica m-as putea descurca?
2.Ce se face la inginerie industriala in mare?laughing
Multumesc! Dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| PickUp a răspuns:

Salut!
Si e iti recomand la Automatizari pentru a fi IT-isthappy
Da iti trebuie si fizica pentru ca daca nu stii fizica si procesele care se pot intampla in 2 firehappy
Deexemplu cu ventilatorul. Daca nu poate respira poate sa ia foc!
Si la Inginerie cam tot acelasi lucru e...
Iar matematica iti trebuie pentru calculele BIT-ilor, GB-ilor etc.
Funda/big grin

6 răspunsuri:
| ?ndrei a răspuns:

Și eu merg la Automatică și Calcutoare, și sunt BÂTĂ la fizică dar ok^ la matematică și informatică, (programare).
Nu îmi este așa frică că din cate am înțeles nu se pune așa accent pe fizică, dar o să mă uit peste ea in vacanță.
Baftă la bac!

| ?ndrei a răspuns:

Apropo, in ce oraș?

| HoTSaucE explică (pentru ?ndrei):

Arad, dar nu cred ca are importanta.

| horia2012 a răspuns:

Inginerie industriala e in principal functie de domeniu. Se poate face la facultatile de mecanica. De exemplu pentru economic:
http://www2.unitbv.ro/......C4%83.aspx
si aici parerile unora despre Automatizari si Calculatoare:
http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t644455.html

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Spunele parintilor tai ca tu vrei sa alegi facultatea si alegea ceea ce iti place!winking
Iar la automatizari baza este fizica.
Iti recomand o facultate tot economica daca ai inceput pe acest profil.
Te pup, pa pa! kiss

| Spitz10 a răspuns:

Pai la automatizari presupun ca se cere destul de mult, dar poti sa tragi tare si tot reusesti tu...Cat despre ingineria infustraila presupun ca este despre utilaje, hale, meteriale, cum functioneaza anumite utilaje, presurizari etc. Sper sa te ajute