| Elxben a întrebat:

Salut! Sunt la clasa XII-lea si am o mare problema. Sunt la profilul real si am apucat sa invat fizica(mecanica si termo) de la martie (nu sunt cel mai descurcaret). Pana la simulare am crezut ca sunt la un nivel approx 7-8 dar dupa simularea asta am luat 2.7. Profesorul care nu ajuta nimic a spus ca nu avem nicio sansa la fizica, dar nu ajuta nimic. Am gandit sa schimb la biologie, dar sincer nu stiu nimic despre biologie, absolut 0. Acum trebuie sa aleg fizica sau biologie. Merg la marketing dupa scoala, trebuie o nota mai mare si sunt mai prietenos cu numerele.

4 răspunsuri:
| DaFrateEuSunt a răspuns:

Https://www.youtube.com/channel/UC3WYfpoWRBPT44buqIEIwrg
urmareste toate videourile, iar cele unde rezolva subiecte de bac, mai intai zic sa le cauti si sa rezolvi tu ce stii, apoi sa te uiti la videoul dansului.

descarca pdf-ul acesta cu toate formulele + ceva teorie
https://anonfiles.com/tb4bBbT5x7/SINTEZE-DE-BAC_pdf

Eu fac meditatii la fizica de prin noiembrie si, pe atunci, nu stiam absolut nimic. La simularea judeteana am luat 8.70, iar la cea nationala am luat 8.40 (profil mate-info). Am luat atat, in ciuda faptului ca nu lucrez la fizica decat la pregatire si se mai intampla ca o data, cand imi aduc aminte sau am chef, sa lucrez individual la fizica. Eu zic sa te duci la meditatii daca iti permiti, iar daca nu, foloseste-te de tot ce am zis.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cum te ai evaluat la 7-8?
Trebuie sa faci variante si sa ti notezi rezolvarile cu baremul
Ramai pe fizica, dar baga variante si lucreaza mult. Nu mai fa greseala de a te insela singur. Da i la altcineva sa ti noteze variantele pe care le rezolvi, macar 1 data pe saptamana, sa stii macar unde esti.

| Violleta2022 a răspuns:

Sincer acum, cu ce vrei sa te ajute profesorul?
Ca de invatat in locul tau, nu o poate face!
De ce nu ai invatat la fizica, in toti anii astia de liceu?
Tu crezi ca poti invata 4 ani de fizica, in 2 luni de recapitulare?
Pune picioarele la apa rece si invatta 2-3 ore pe zi, iar sambata si duminica cate 12 ore ca sa ai o sansa la BAC.
Din pacate nu glumesc, ca fizica este grea, iar daca nu inveti lectie de lectie, nu poti intelege fenomenele si nici rezolva problemele.

| RxTx a răspuns:

școala e complicată o adevărată instituție a torturii și umilirii individului
la ce folos atâtea informații matematici peste matematici complicate
care nu sunt de folos nimănui niciodata
vai iți dezvoltă gândirea
nu mi-a dezvoltat nimic chiar ar trebui dati in judecată și să se ceră să se scoată absolut tot ceea ce este abstract in școală liceu
dacă nu poate să o explice cu Kilograme metri pere litri centimetri unghiuri grade
gata inseamna ca este aberant si sa fie trecuta chestia asta la facutate
pentru cei ce vor sa faca o facutate in tara acesta
eu am facut una in altă țară unde chiar nu te tortureaza nimeni cu lucuri inutile si matematici absurde

Vă recomand Finlanda
nu te torturează nimeni cu tâmpenii