Teoretic treaba e simpla. Daca ai niste parinti intelegatori vor intelege ca tu nu esti atras de facultatea respectiva si te vor sustine in alegerea unei alte facultati. Nu esti singurul care a renuntat pentru ca a realizat ca nu e ceea ce.i place. Daca esti dispus sa iei o alta facultate de la zero poti sa renunti. Daca facem ceea ce trebuie si nu ceea ce ne place la final nu vom ajunge impliniti!
Nu spui ce faci, dar poate ca ar fi bine sa o termini si sa te reorientezi dupa. Eu am o multime de colegi in IT cu fel de fel de diplome ciudate. Sau poti face un MBA dupa si treci in business. Sau mergi in HR dupa ce faci un curs. Eu iti dau doar niste idei, fii creativ!
Inainte sa renunti gandeste-te ce vrei sa faci. Ca sa-i convingi pe parintii tai trebuie sa le arati poteca pe care vrei s-o iei.
Hmm... si eu trec prin aceeasi dilema. putini oameni ajung sa realizeze lucrurile astea inainte de a fi prea tarziu. nu stiu cati dintre noi au curajul sa zica "ba, nu vreau sa ajung genul ala de om ce-si uraste viata de zi cu zi". nu e vina mea sau a ta ca indivizi ca lucrurile nu sunt roz cum toata lumea le descrie. societatea e de vina. totul se bazeaza pe o nenorocita de hartie pe care (sa fim sinceri) orice cretin cu bani o poate obtine. la fel si sistemul de invatamant, urmareste doar sa produca "roboti". poti cere 1 milion de pareri, dar tu stii cel mai bine ce te face fericit si ce nu. la urma urmei, e vorba despre viitorul tau. poate vorbesc doar prostii, unii vor spune asta. dar eu tind sa cred ca vad lucrurile asa cum sunt. think outside the box. tu nu esti restul, tu esti tu. (ca un spirit de gluma: poarta-te frumos chiar si cu prostul clasei, intr-o buna zi; s-ar putea sa-ti fie sef ) ) multa bafta
alexcatalin13 întreabă: