Ehh, abia ai inceput facultatea, fiind absolvent de filologie la drept esti in domeniul tau aproximativ.
Dupa primul semestru o sa te convingi daca iti place sau nu, nimic nu e usor, dar daca in liceu aveai note bune la istorie, romana, psihologie si iti placeau o sa te descurci si la facultate.
Un procent mare de studenti in anul 1 au incertitudini si temeri ca nu au facut alegerea corecta, nu esti singurul.
Ca alte domenii ai putea merge pe psihologie, asistenta sociala, limbi straine, sociologie.
Dar in mod sigur o sa iti placa dreptul si o sa te tii, abia ai inceput de o saptamana totusi
Am ales dreptul pe ultima suta de metri, am fost in situatia ta, la fel am zis si eu ca o sa ma conving dupa primul semestru, desi nu mi-a placut, a trecut un an, 2, nu am mai renuntat (desi nu mi-a placut, nu m-a convins). Acum sunt anul 3, in continuare nu mi-a placut dar am decis sa o continui pe ideea ca deja am pikerdut 2 ani. Sfatul meu e ca daca nu simti ca e ok acest domeniu, renunta acum la inceput de drum si indreapta te pe ceva ce iti place, eu regret ca nu am facut asta si ca am pierdut ani degeaba + ca sa e foarte greu sa intri in acest domeniu (e un mel de medicina, la 45 de ani o sa ajuni in sfarsit un avocat bineinteles daca ai bani si pile ).Nu recomand dreptul din propia experienta