La biologie se iau cele mai mari note, e cel mai puțin și mai logic de invatat. Nu o spun eu ci o spune statistica. Și la mine in liceu a fost la fel. Au fost mulți care s-au ambiționat sa dea la chimie și fizica, au luat note mici deși făceau meditatii peste meditatii. La biologie trebuie doar sa înveți niște noțiuni din cartea aia (câteva pagini) și sa faci câteva teste. Ca timp nu îți ia mult sa faci asta, poți și in câteva zile, nu e de înțeles, e de invatat logic. Eu am luat 10 și nu a trebuit sa depun deloc efort și nu am fost o eleva de 10 pe linie in liceu.
Dacă nu excelezi la chimie, fizica, info nu are rost sa pierzi timp, nervi și bani pe meditatii, ai șanse sa iei nota mică și asta te va afecta dacă vrei sa intri la facultate cu admitere pe baza de dosar.
Și când spun biologie ma refer la anatomie. Ce rost are sa înveți materia de pe 2 ani când tu faci anatomie deja in clasa a 12 a și oricum trebuie sa o înveți?
Lasa baiete, ca de nu iei BAC-ul, te face mama fermier, ca biologia vegetala si animala vad ca-ti plac, iar vocabular adecvat, vad ca ai. De IQ nu-i nevoie, ca ala oricum te incurca!
Eu zic sa alegi fizica daca te pricepi cat de cat, mai faci putina pregatire si gata
Nu as vrea pregatire/meditatii.Nu sunt copil de bani gata. Vreau doar sa dau bacul la o materie pe care sa o invat singur, si sa iau macar 7 sau in cel mai rau caz 5.Ar fi si fizica o optiune buna insa si acolo e de tocit formule.
Se fac si fara bani, eu am facut la scoala.
alexcatalin13 întreabă: