In acel link, se calculeaza nota finala care se obtine daca la examenul partial iei nota 4 si la examenul final iei nota 8. Sunt patru cazuri calculate care variaza in functie de procentaj ( se spune ca acesta este intre 10 si 40%).
Daca acela este modul de calcul al notelor de la facultatea ta, cum ai reusit tu sa iei 65 de puncte din 100 fara doua examene? ( acolo se specifica ca sunt doar 2 examene de dat...)
Nu stiu ce model e ala
eu amd at partiale sau un partial nu-mi mai amintesc exact in iarna, acum am dat restanta pentru ca la exmaen nu m-am prezentat, am luat 65 de puncte din 100
pai daca la partiale am luat 1 sau 2? nu inteleg calculul de acolo pentru ca sunt 2 partiale nu doar unul asa am avut la toate materiile
Ai un singur partial la orice materie. Partialul este acel examen care se da la jumatatea semestrului si care contine doar prima jumatate din materie ( de aceea se numeste partial). Examenul care se da in sesiune are denumirea de examen final. In acel link asta iti arata, un calcul pentru. nota 4 in partial si nota 8 in final; ce nota se poate obtine, in cazul in care partialul variaza intre 10 si 40% din nota finala. Daca vrei sa fii mai lamurit, incearca sa iei legatura cu un coleg din grupa ta ( sau alta grupa care a sustinut acel examen) si sa-l intrebi despre modul cum s-a facut acordarea punctajelor. Poti incerca sa sa-ti intrebi profesorul sau sa intrebi la secretariat. Din cunostintele mele, nu se scad puncte daca n-ai fost la partial sau la final. Acele examene se aduna cu 0 la nota finala. Este oglibatoriu doar examenul final, dar avand in vedere ca facultatea la care esti tu, este particulara, ma indoiesc ca si asta este obligatoriu.
Curiosul999 întreabă: