| biemex a întrebat:

Sunt nou pe aici si doresc sa pun o singura intrebare.Am picat bac-ul la romana pentru ca mi-a cazut ceva ce n-am invatat la sub III si intrebarea mea e:ce credeti ca va pica in toamna tinand cont ca in prima sesiune a picat Eminescu.Sunt sanse sa mai pice poezie? Eu ma gandeam la o nuvela/roman.Mersi! Asta e ultima sansa, trebuie sa iau! Stiu basmul, 2 nuvele, si 3 romane: 2 interbelice si unul postbelic.

6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Cum să pici să nu știi nimic de Eminescu... Doamne ferește. Cel mai simplu poet și tu nu știi o operă a lui, să-ți fie rușine. Nu contează ce-ți pică, pui mâna și înveți Poezie, Basm, Nuvelă, Roman.

| biemex explică (pentru Azµre):

Nu toata lumea ii desteapta/ nu toata lumea are placerea sa toceasca. am invatat cat am putut, sincer. mai bine ma descurc la matematica si chestii ce tin de formule. puteai sa incepi cu un raspuns de intelegere/sustinere, asta-i mentalitatea romanilor.TPU? e prima mea intrebare aici si ma asteptam la asa ceva.

| Azµre a răspuns (pentru biemex):

Păi dacă numai puneți mâna să învățați, eu am trecut prin astea și sunt floare la ureche și nu am tocit o zi, am citit odată alea și gata, am luat 9 la română. Nu e complicat, treci în fugă peste ele și ai rezolvat-o.

| Azµre a răspuns (pentru biemex):

Hai să-ți dau un pont, te duci la librărie și ceri un memorator de română cu operele literare, e o carticică mică, nu mare, citești aia și n-ai probleme,

| biemex explică (pentru Azµre):

Nu-mi trebuie memorator.Am comentariile, dar vreau sa va dati cu parerea.Nu-mi place sa tocesc deloc! Mai bine fac 200 variante la mate.

| Azµre a răspuns:

Hai că tot ne certăm aici, da-mi un add pe messenger să-ți dau niște materiale să ai după ce să înveți.
ID:
Azure. B126149