Asa simti acum, dar mai tarziu vei regreta ca nu ai o diploma de bacalaureat.Macar si pt.asta ar trebui sa te duci la scoala, cu gandul ca ai motivatia asta.Nu renunta.Ai timp sa faci si bani in viata.Nu te grabi sa devii adult.Vei dori sa mai fii la varsta asta frumoasa si nu o sa mai ai cum.Stiu ca ai mai auzit asta poate, dar scoala trebuie sa fie "serviciul" tau acum.E etapa acumularii informatiilor. De la 16 ani poti presta anumite servicii cu jumatate de norma, conform legii.Succes!
Din nefericire pentru tine, scoala este obligatorie ca sa-ti completezi minimul de cunsotinte s indiferent ca nu-i gasesti rostul, il are in ziua actuala si inca foarte mult, fiindca nu te mai angajeaza nimeni cu 8-9 clase terminate, considerand ca esti un om de nimic, pe care nu s epaote conta, odata ce nu ai fost capabil nici s atermini 12 clase.
Nici o cariera militara nu se poate incepe daca nu ai 12 clase terminate!
Ia in serios scoala si invata, ca ura aia nu-si are rostul.
Nu am zis nicaieri ca vreau sa ma las de scoala, doar niste metode prin care sa fac sa ma atraga scoala mai mult.Cariera militara poti sa faci si cu 10 clase in Romania, alte tari recruteaza tineri de 18 ani pentru ai face adevarati mercenari, de aia am scris si de Legiune.,, Scoala este obligatorie ca sa-ti completezi minimul de cunostinte``/,, om de nimic, pe care nu se poate conta`` sunt pe clasa a 9a si pun pariu ca stiu mai multe decat o persoana care raspunde toata ziua la intrebari pe TPU, garantez ca te incadrezi la persoanele care au terminat la drept si acum sunt frizeri sau lucra la Mc.
Ce stii tu baiete, ca nici sa te exprimi nu stii...
Spui " sunt pe a 9a" cand este imposibil sa fii PE ceva, ca nu te urci pe scara sa fii pe a IX-a, corect fiind "intr-a IX-a"
Cu 10 clase si cunostinte generale precare, vei ramane pe veci un simplu soldat, fiindca ofiterii au academie militara, iar subofiterii au cel putin un liceu terminat si BAC luat.
Incerci sa-i dai clasa unui copil, tu om mare cu afaceri si doua facultati(nu stiu de ce ai ales sa minti aici), se vede ca ai un nivel de inteligenta foarte ridicat.Cu cat mai mult raspunzi cu atat te faci mai mult de rusine, treaba ta, iti place sa te bagi in seama si sa faci pe cine nu esti, sa raspunzi pe TPU si alte site-uri nu este afacere. Degeaba esti ofiter/subofiter/alte grade cand vine un soldat bine antrenat si de calca pe cap, daca tu tot vrei sa spui ca scoala de ajuta pentru grad si pentru cariera militara.In context ce am scris Fos/Legiune unde faci tu legatura cu scoala, reiese din ce am scris ca vreau sa devin un mercenar adevarat dar ase e cand ai un surplus prea mare de neuroni morti, nu intelegi si dai un raspuns prost fara argumente. Oricum am deraiat prea mult de la subiect pentru a raspunde la o persoana uscata la tartacuță.
Mai copilas prost si incult, nu am mintit niciodata si nu as avea nici un motiv sa mint.
Dar se vede ca esti prost din fire si probabil misogin, daca esti incapabil sa intelegi ca pe lumea asta sunt si femei mai destepte decat tine sau neamul care te-a facut atat de limitat. Vai de capusorul tau de misogin!
Buna.Ai timp destul sa lucrezi dupa 18 ani. Eu nu prea inteleg ce e cu graba asta de a creste si a face bani. Daca doresti neaparat, te poti ocupa in weekend de proiecte si castiga bani de buzunar. Dar eu cred ca parintii tai isi doresc sa ai rezultate ok la scoala, mai intai, apoi sa castigi bani.Ai vazut cumva videoclipuri care te-au influentat? Pentru ca aparent e plin peste tot cu din astea, sa renunti la scoala si devii bogat.
Poti sa o lungesti pana in a XII- a, iar acolo depui efortul cel mai mare, pentru bac.Am fosti colegi care au facut asa, nu si-au dat deloc interesul in primii 3 ani, iar pentru examenul final au muncit si chiar au luat note bune spre foarte bune.Trebuie doar sa vrei. In acelasi timp, trebuie sa ai si o plasa de siguranta.
Gandeste-te ca se pot intampla tragedii, poate vei avea de suferit in ce priveste forma fizica, iar cariera pe care ti-o doresti nu va mai putea fi o optiune. Asa ca ar fi intelept sa termini liceul, cu bacul luat, fiindca e extrem de greu sa gasesti un job ok chiar si asa, d'apai fara bacalaureat? Unii nici macar cu facultate nu isi gasesc ceva in regula.
Plasa de siguranta de care zici tu o am deja asigurata,sa zicem,fac bani frumosi din online, reselling, in timpul liber ma ocup si de toaletarea copacilor la niste prieteni/cunostinte, in vacanta de vara sunt chelner la un restaurant, banii nu sunt o problema.La 18 ani daca vreau pot sa-i investesc in ceva care sa-mi aduca si mai mult profit.Influente care sa-mi induca asemenea prostii nu am si nici idoli pe care sa-i urmez, poate pe tata.Problema este ca nu imi place scoala, desi invat foarte bine dar o sa rezolv eu cumva ura asta pentru invatat.
Imi pare rau ca nu pot sa-ti dau si tie funda.
Scoala nu te ajuta la nimic, eu zic sa iti urmezi visul si renunta la scoala
DumitrescuAlex întreabă: