| shooby1994 a întrebat:

Salut, sunt student in poli si am dat un examen la comunicare manageriala, m-am uitat pe site la situatia scolara si am vazut ca am absenta, as dori sa stiu de ce anume. Mentionez ca am fost la acel examen.
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Multumesc anticipat!

8 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Dacă figurezi ca absent, înseamnă că nu ai nici măcar notă, obținută în urma examenului scris. straight face
Ioi, ce ghinion! Probabil, ți-a rătăcit foaia de examen, alt motiv nu văd să existe!
Ia legătura cu profesorul, și mergi însoțit de câțiva colegi care pot confirma că ai fost prezent la examen. Ori, poate lucrarea ta i-a ridicat semne de întrebare, cine știe din ce motiv?!
Te duci la profesorul tău, îl cauți personal! Nu ai nicio treabă cu secretariatul!

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

I-a mancat caprele lucrarea.winking

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Pentru digestie sau pentru memorie? Oare, ce-i mai rău, să își uite stăpânul, sau să își confunde țapul?
Ce te-ar face mai gelos?hee hee

| Hombre a răspuns (pentru floresdemayo):

Sa-si uite stapanul, o confuzie acolo nu-i bai ca nu i-o muta.winking

| floresdemayo a răspuns (pentru Hombre):

Vaaai!hee hee

| Hedonismul_Învinge_1994 a răspuns (pentru floresdemayo):

Ti-am lasat mesaj dincolo!

| cristimihailov a răspuns:

Eu m-as gandi bine inainte daca am facut ceva la examenul ala. Daca am facut si nu vreau sa il dau din nou, m-as agita.
Daca nu am facut ceva sau vreau sa il repet, atunci as lasa totul asa cum este.

| dennixtreme a răspuns:

Suna la secretariat prima oara sa vezi daca nu cumva a fost o greseala, daca nu a fost ia legatura cu profesorul.