Nici o sansa.este irealizabil.chiar daca ai face site si ar intra elevii nu ar avea cum sa te plateasca ei fiind minori.si in plus nici nu e normal asa ceva pentru ca temele se fac pentru a intelege singur si a invata ceva nu sa le faca altul tot si ei doar sa dea copy paste.penibila idee...
Ar trebui sa facety un site unde sa le explicaty copiilor cum se rezolva nu sa le rezolvaty voi ca asa nu invata nimic nici ei...numa la bani va sta gandul
Si elevii cu ce se aleg? cu o tema rezolvata, dar daca vor fi scosi la tabla sau vor avea test nu o vor sti rezolva
Sunteti o echipa de escroci! Niciun profesor adevarat nu ar face asa ceva. Oricat ar fi de idiot un profesor, tot stie ca nu e niciun ajutor in a-i da plodului tema facuta de-a gata.
Sunt sigura ca veti gasi destui prosti care sa va plateasca acel un euro pe luna, dar, in mod sigur, nu o vor face mai mult de o singura data; isi vor da seama ca nu le e de niciun folos.
Lasa mai vrajeala! ---o persoana care se pretinde profesor, mai ales de matematica, isi verifica textul scris ( chestie de imagine! ) Ia, aici, o mostra de text de profesor:" cei care doresc nu trebuie sa intre si sa lase exercitiile care doresc sa fie rezolvate"!
Pai, chiar ca "Nu trebuie sa intre"!
Mda... daca ar fi gratis, elvii, fiind minori nu au cum sa va plateasca!
Sunt de acord cu ardnaxur, mai bine explicatii sa dati, nu teme gata rezolvate!
Nu nu e o idee buna, e o idee buna pentru a explica lectile
Stiu eu un site gen, care 2 profesori de matematica isi dedica timpu liber in a explica lectile la matematica
Toti doritori de matematica si nu au invatat destul de bine lectia in clasa o puteti vizualiza pe situl http://math-pdr.com/
Este inca la inceput, nu sunt toate lectile!
Era doar o idee, vom vedea daca va fi sa nu pusa in practica. priveste afirmatiile Cat priveste afirmatiile, facute de ardnaxur1961, exercitiile respective erau si explicate, nu doar rezolvate. Cred ca sunt zeci de alte site-uri pe internet la alte discipline, care in mare ofera acelasi lucru, sa nu mai spunem de culegerile cu exercitii si probleme rezolvate. Poate ca nu am reusit sa ne exprimam corect de la inceput, dar noi am vazut in lucrul acesta un fel de meditatie online.
Nu credem ca este nici o diferenta intre meditatia de acasa si ce am propus noi. Sunt profesori care la meditatie rezolva tema care o au copii pentru acasa sau rezolva exercitiile din care ii vor asculta ziua urmatoare.
gardin întreabă: