Poti sa dai la drept [avocat, consilier, notar, politician, judecator(asta e foarte greu) etc] sau poti sa urmezi psihologia, istoria, relatii internationale si studii europene, sociologia, litere, limbi straine, stiinte social-politice, academia de politie, scoala de politie, jurnalism, geografie.
Mai sunt niste intrebari asemanatoare pe TPU, ar fi bine sa dai search pe Google si o sa te mai informezi. O zi buna.
Pei ai putea sa te indrepti catre drept (avocat, judecator etc), psihologie si eu cam atat stiu
Poti iesi ce vrei, dupa poti sa faci si la facultatea de mate daca vrei, chestia e ca-ti va veni greu, dat doar un exemplu, dar de obicei, cei care sau la sociale se orienteaza in special pe Drept(avocat/judecator..si ce mai vrei tu)sau spre geografie/geologie, turism, translator, dar ca sa stii facultatea conteaza cel mai mult si nu spune nimeni ca este o regula:ca cei care nu fac partea reala a liceului sa nu poata da unde vor ei...la medicina de ex iti trebuie materia d a 11 ca sa intrii, oricum mai ai, in 4 ani de zile poti sa te razgandesti de nu stiu cate ori
Daca mergi pe psihologie, poti deveni psiholog scolar sau poti sa te ocupi cu recrutarea de personal pentru firme etc.
wizopo2 întreabă: