Nu e totul despre sa fie lejer. Ca degeaba e lejera facultatea, daca după cand trebuie sa lucrezi in domeniul ala, urăști fiecare zi de munca. Facultatea la care ești pare ok. Poate era nefolositoare daca era doar de management sau afaceri, dar daca are si partea de economie, ai sanse dupa sa gasesti loc de munca mai serios (de economist). Nu stiu exact programa facultatii, dar atat timp cat treci prin mai multe domenii, niste finante, niste fiscalitate poate chiar si niste contabilitate, macar dupa o sa ai niste notiuni de baza. Oricum, la locul de munca ii intereseaza doar sa stii cate ceva, ca de obicei oricum te pregatesc si ei. Eu zic sa faci macar anul 1 si dupa, daca chiar nu iti place, poti sa incerci si alta facultate. Bafta!
O sa termin facultatea lucrand in afara, deci cred ca e in avantajul meu tot. Strang si capital o sa am si diploma. Mersii si bafta si tie
Poti sa mergi de uregnat si sa te retragi de la facultate, odata ce consideri ca nu vrei sa o faci, ca acolo se invata pe rupte, in special matematica.
Ok, vad ca e a treia intrebare pe subiect si rezulta ca ai ales si tu o facultate, numai ca sa fie acolo, bifata de pe lista invizibila de To Do pe care societatea ti-o pune in carca. Not cool. Daca nu ai nicio tangenta cu domeniul si oportunitatile sunt limitate, mai intelept e sa te retragi, ca sunt sanse mari sa nici nu reusesti sa o termini.Cand nu iti place ceva catusi de putin, doar te chinui.Iar facultate lejera nu exista, in mod teoretic.Liceul si celelalte sunt lejere, facultatea e mai dificila, din nou, teoretic.
andreiii7 întreabă:
anaadiaconu întreabă: