Daca nu o conduci pe un drum public nu prea are ce sa iti faca politia. Neavand permis insa cine stie ce tampenii poti sa faci tu.
Pana acum m-am intors pe drum public(strada).
Pentru conducerea pe drumul public i se va intocmi dosar penat persoanei majore care ti-a dat posibilitatea sa conduci tu acel autovehicol
Prietene, stiu ca atunci cand debitezi balarii si nu ai argumente pentru ele e greu sa iti pastrezi calmul si sa recunosti ca ai dat un raspuns total pe langa. Dar nu e cazul sa te infurii asa. O sa inveti si tu la un moment dat legislatie rutiera si o sa vezi cum sta treaba.
Sa stii ca daca umpli raspunsurile cu injuraturi nu inseamna ca raspunsul tau devine valid. Devine valid cand vii cu un articol din codul rutier care iti da dreptate.
Si da stiu ca acum stai in fata calculatorului, esti tot rosu la fata si plin de draci ca ai fost corectat... poti sa profiti si inveti si tu ceva sau poti continui cu injuraturile.
Banuiesc ca la capacitatea ta mentala poti doar varianta a-II-a, asa ca astept urmatoarele injuraturi, sa devii si mai penibil.
Vezi, eu nu incerc sa iti arat ce inteligenta am eu. Incerc sa iti arat cat de lipsit de inteligenta esti tu.
Deci, vreo noutate cu articolul de lege care valideaza raspunsul tau, sau te penibilizezi in continuare injurand dupa ce ai scris atatea balarii?
Pentru ca debitezi prostii si dezinformezi lumea.
Uite ca spre oftica ta, cuiva i-a pasat de parerea mea, chiar a considerat-o utila
Vezi ca ai gresit ultima parte... era de fapt nu vin sa dau argumente pentru ca nu am. Cred ca asta vroiai sa zici
Cauta sa fii responsabil si sa nu conduci pe drumurile publice, chiar de este mare tentatia! pe unde ai afirmat ca o conduci : politia iti poate, doar, sa ii prezinti actele de posesie ale autovehicolului.
Avand in vedere ca ai peste 14 ani, dar sub 16 totusi poti raspunde penal prin metode de reeducare.
In schimb conform legislatiei rutiere mai rau o va incurca proprietarul masinii, cu un dosar penal, pentru ca te a lasat sa conduci vehiculul.
PS. asa ca sa stii si tu, trecand peste aberatiile lui Stifi Romeo asta care se tot agita pe aici, articolul din codul rutier
Art. 335
Conducerea unui vehicul fără permis de conducere
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
(3) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează şi persoana care încredinţează un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute în alin. (1) sau alin. (2) sau sub influenţa alcoolului ori a unor substanţe psihoactive.