Hey. eu sunt in clasa a 6-a si am problema cu doamna de romana...sa facut o reclamatie si se poarta foarte urat cu noi. Am rugat-o pe doamna dirigina sa facem o excursie de 2 zile. Am facut poze cu ea prin natura, si i-am facut un PPT in power point cu pozele noastre iar la sfarsit am scris va multumim pentru ca sunteti cea mai buna profesoara. Va iubim cu drag Clasa a 6-a A. Sa mai inmuiat putin dar nu prea mult... e si infipta rau
Ma rog profa de geografie e mai dreguta daca o cunosti dar am pe un nebun, ca sa ii zic asa, in clasa care mereu o provoaca si pe profa de geografie si pe cea de muzica.De exemplu:inainte de Craciun in ultima ora de muzica, pana la vacanta de iarna, un alt coleg de al meu l-a intrebat pe Teo, ca asa il cheama pe nebunul ala, l-a intrebat ce isi doreste de Craciun si el a raspuns:''O profa noua de muzica.''. Dar a spus si mai tare ca sa il auda si aia l-a auzit si s-a enervat si a plecat de la ora.Asa o inteleg si eu ca nu vrea sa mai vina la ora
Si eu am o profa de muzica f rea si tot in a-5-a sunt tu la geogrefie nu trebuie sa faci nimic decat sa inveti si atat... zi mersi ca nu ai o profa de franceza ca amea
Buna, si eu sunt tot intr-a 5-a si cred ca ar fi mai bine sa nu te amesteci prea mult si doar sa inveti fffoarte bine. Ex:eu am o profa de franceza foartea rea si am incercat odata sa vb. cu ea sa o intreb de ce am luat o nota mica si ea nici nu m-a bagat in seama si de atunci se poarta si mai urat cu mine.Pe cand cu doamna de muzica ar trebui sa fii intelegatoare e vina parintilor ca s-au luat de ea si daca e o femeie cumsecade sigur o sa devina iar buna! Pa!
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: