| Anonimuluscyk a întrebat:

Am 12 ani.Nu mai stiu ce sa citesc! Cand credeam ca termin de citit cartile din volum nu se terminau,mai erau de citit inca vreo 3 carti dar la biblioteca nu erau iar daca le-as comanda ar fi prea scump!Dati-mi un sfat:ce volume cu mai multe carti imi propuneti(sa fie captivante si pentru 12-13 ani).Mi-ar placea sa fie cu magie,sau drama(gen ,,Singur pe lume", ,,Copiii lampii fermecate", ,,Ucenicul Vraciului", ,,Fetita celei dea sasea luni")
Va rog sa ma ajutati!

6 răspunsuri:
| sebysebyca a răspuns:

Citeste can can! sau adevarul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Te poți orienta aici http://lecturirecenzate.ro/ și aici //povesti-si-povestiri.blogspot.com/

| ღCuteღKissesღ a răspuns:

Eu iti recomand: Prnt si cersetor, Tom Sawyer, Calatoriile lui Gulliver, am si eu 12 ani si mi-au placut!

| cosminaelena99 a răspuns:

Harry Potter (1, 2,3, 4,5,6,7,8)eu am inceput sa scriu continuarea cand o termin o sa tio trimit daca vrei funda?

| Caroline07Forbes a răspuns:

Eu am 11 ani si am citit Harry Potter si The Twilight Saga. Sunt ok. Sper sa iti placa. Le gasesti la orice biblioteca mai mare din oras. Bye happy

| Cristina_Stefan_1980 a răspuns:

Ceva de Jules Verne, mie imi place foarte mult si am 13 ani, azi am terminat de citit Maitreyi de M. Eliade si am citit-o in 2 zile e superba, citeste Verisoara mea Rachel am citit-o si eu de curand Romanul unui adolescent miop tot de Eliade si cam atat