Data viitoare cand faci o chestie de genul, tine secret! Daca tineai secret era mai bine si puteai sa te "speli" si sa zici ca cei de clasa a 6-a ti-au luat testul! Acuma ca stiu toti ce ai facut nu prea mai ai scapare. Sa iti fie invatare de minte data viitoare. Daca nu esti pregatit la o materie si stii ca dai test, nu te mai duci, e cel mai simplu. Te pregatesti pentru data viitoare si gata. Parerea mea este sa ii spui oricum profesoarei scuza cu cei de a 6-a (desi colegii tai stiu adevarul si o sa fie cam nasol daca se afla ca minti), SAU POTI SA II SPUI adevarul. "Doamna profesoara, nu am vrut sa mai predau testul deoarece stiam ca iau nota mica ". Alegerea este a ta. Sau daca ai un prieten bun in clasa, poti sa il rogi frumos sa te ajute. Ii spui la profesoara ca i-ai dat lui testul tau sa il predea, el o sa zica ca a confundat testul tau cu ciorna lui si din greseala l-a mototolit si l-a aruncat, cand a vrut sa predea testul a constatat ca nu avea testul tau, doar ciorna lui si de rusine sa nu ii dea un test mototolit a preferat sa nu il mai dea. SCUZA PERFECTA, a confundat testul cu o ciorna, toata lumea e fericita si tu iesi cu obrazul curat!
Su eu am avut cam aceiași problema eu cu toate mediile de 10 și cu bursa mi a dat aia de bio 5 m am dus de vreo 3 ori la ea sa I zic și tot 5 a rămas partea buna e ca nu l a trecut partea naspa e ca am ședința...
În fine eu niciodată nu am păstrat testul.cea mai buna metoda este copiuta
Adi1987 întreabă: